Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok biszex fiúval?
Figyelt kérdés
Csak mert vannak fiúk akik járnának biszex lánnyal, na de fordítva mi a helyzet?
Egy biszex lány.
2015. ápr. 3. 11:20
11/16 anonim válasza:
Igen, mert az, hogy kikkel volt előttem az ő dolga, akkor is ha fiúk és akkor is ha lányok voltak.
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogyha annyira vonzódnék a fiúhoz, akkor ez szempont lenne-e...
Most azt mondom, hogy nem, de ez csak az én véleményem.
13/16 anonim válasza:
Én ilyen lányt keresek mióta...Indok? Ő megértene.
14/16 anonim válasza:
Pánszexként a fő nálam az, hogy milyen ember ez a srác. Ha ő az én emberem, akkor ez nem lehet hátrány. Plusz, tapasztalatom azt mutatja, hogy a biszexeket leginkább a hasonló cipőben járók értik meg, így jó támaszai lehetnénk egymásnak, mivel ugyanazokon a nehézségeken megyünk keresztül.
15/16 anonim válasza:
hetero lány vok,de engem nem zavarna.
16/16 anonim válasza:
kell a fr@ncnak fa.rtúró.
keresek olyat, aki a puncit szereti aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!