Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyszer kíváncsiságból kipróbálnátok, hogy egy meleg/biszex fiú valóban jobb-e orálban, mint egy lány?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 23:54
21/27 anonim válasza:
Fúj. Ennyire érdekelt? Miért próbáltad ki?
22/27 anonim válasza:
Ha "szimpi" akkor simán, a legjobb egy fiatal lányos fiu lenne :P Kölcsönösen is. :) 20F
23/27 anonim válasza:
Egy hetero soha nen próbálni ki ijesmi dolgot. Heterók számára ez nagyon undorító. Aki mást mond az nem hetero az tuti. Szóval a válaszom: nem fuj undorító!!!!!
24/27 anonim válasza:
A No kedveert.. ha csak ott van es o is elvezi
25/27 anonim válasza:
Én már kiprobáltam és tényleg nagyon jó.
Egyszer én is lesz+pnék egy bi vagy hetero pasit.
46f
26/27 anonim válasza:
Márpedig sok heteró kipróbálja és ettől még nem válnak meleggé vagy biszexé. Mert attól még nem kívánják meg önmagában a férfit és nem érnek hozzá olyan szinten. Több olyan véleményt olvastam már, hogy jobb és mégis heterók maradtak. Mert attól még lányokhoz vonzódnak aktus szempontjából és lánnyal terveznek közös életet.
27/27 anonim válasza:
Férfihoz nem vonzódom de cumizni nagyon szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!