Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén mondtam el itthon h meleg vagyok. Anya minden rosszat feltételez rólam. Hogyan magyarázzam el neki ezt? Nálatok, hogy ment?
Anya azt hiszi majd most otthagyom az iskolát, drogozni fogok, elzüllök stb....
mit mondjak neki?
Nálam a barátok jól fogadták, különösen a barátnéim, akik meleg-radarral rendelkeztek, így nem is mondtam, már tudták, hogy meleg vagyok, de még osztálytársak se piszkáltak, 22 éves korom óta meg egyetemista vagyok, szóval itt ugyan nem bújtam elő, de toleráns szakra járok, így nincsen ítélkezés.
Anyám elfogadta, de igazából az lenne az álmom, hogy PFLAG-s anyuka legyen, aztán felvonuljon velem az egyik Prideon :).
Ha így van,nem kell semmit sem letagadni.
Nem győzöm hangsúlyozni,hogy nem másnak hazudunk,hanem
SAJÁT MAGUNKNAK!
El kell mondani és az már ne a te bajod legyen,hogy mit szól a szülő,a rokon,vagy a barátok.Oldja meg mindenki a maga problémáját. Hozzám apám 3 éve nem szól.
Ez NEM az én bajom! Ugye......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!