Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A hétvégén mondtam el itthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétvégén mondtam el itthon h meleg vagyok. Anya minden rosszat feltételez rólam. Hogyan magyarázzam el neki ezt? Nálatok, hogy ment?

Figyelt kérdés

Anya azt hiszi majd most otthagyom az iskolát, drogozni fogok, elzüllök stb....

mit mondjak neki?

2015. márc. 17. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Aki már átment ezen: a barátok, vagy a szülők fogadták jobban?
2015. márc. 18. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Nálam a barátok jól fogadták, különösen a barátnéim, akik meleg-radarral rendelkeztek, így nem is mondtam, már tudták, hogy meleg vagyok, de még osztálytársak se piszkáltak, 22 éves korom óta meg egyetemista vagyok, szóval itt ugyan nem bújtam elő, de toleráns szakra járok, így nincsen ítélkezés.

Anyám elfogadta, de igazából az lenne az álmom, hogy PFLAG-s anyuka legyen, aztán felvonuljon velem az egyik Prideon :).

2015. márc. 18. 23:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha így van,nem kell semmit sem letagadni.

Nem győzöm hangsúlyozni,hogy nem másnak hazudunk,hanem

SAJÁT MAGUNKNAK!

El kell mondani és az már ne a te bajod legyen,hogy mit szól a szülő,a rokon,vagy a barátok.Oldja meg mindenki a maga problémáját. Hozzám apám 3 éve nem szól.

Ez NEM az én bajom! Ugye......

2015. márc. 19. 04:55
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az is fontos dolog hogy a szüleid mennyire vannak benne a mai fiatalos témákvan mennyire érti ezeket a dolgokat, de mindenképpen higgadtan és nyugodtan kell elmayarázni azt amit te gondolsz
2015. márc. 19. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es: Köszi a választ, sok sikert :P
2015. márc. 19. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!