Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen volt az elso leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az elso leszbikus kalandod?

Figyelt kérdés
Kort is

2015. febr. 23. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem a majdnem smároláson kívül még nem volt semmi... De engem is érdekel a kérdés. :)

18/L

2015. febr. 23. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jo volt :)

Mindketten fiatalok voltunk, es ugyan arra kerestunk partnert. Es mivel mindketten jol ismerjuk a noi testet ezert nagyon jo volt :) azota is egyutt vagyunk egymas oromere :)

2015. febr. 23. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó! Simogattuk egymást, csókolóztunk, meg oráloztunk. Egyikünk se volt még lánnyal, de hamar megtaláltuk a közös hangot.

Történt ez olyan 22 évesen.

2015. febr. 24. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kalandnak nem nevezném, mivel már bő 4,5 éve tart. De hihetetlenül jó volt. Én akkor tájt vallottam be magamnak, hogy a lányok is érdekelnek, Ő bár akarta, de (mélyen vallásos család) heteronak tartotta magát, tagadta az egészet. Ezért ez egy lassú, érzéki, romantikus és egyben nagyon szenvedélyes hódítás volt. Tele izgalommal, titkolózásokkal, új dolgok felfedezésével. Hihetetlenül nagyszerű volt!
2015. febr. 25. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, és 22 vagyok (ez lemaradt :P )
2015. febr. 25. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos még nem volt dolgom leszbivel, pedig kíváncsi lennék, hogy milyen egy leszbivel egy teljesen heteró csajhoz képest! ;)

29/F

2015. febr. 25. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:
20 éves voltam, és aljasul kihasználtam egy ismerősöm időszakos zavartságát, sokat ittunk, smároltunk, az nagyon jó volt, akkor csókoltam először csajt, és nagyon az a "na bmeg, ez de jó, végig ez az érzés hiányzott" érzés volt (azelőtt azt gondoltam, utálok csókolózni, és csajjal is ilyen lesz), akkor végre biztos lettem az orientációmban. Aztán a csajt sajnos lefektettem, de azt nagyon megbántam, mindketten sérültünk benne, és nem is volt jó, csak úgy félbehagytuk, nem is jutottunk el sehova. Nekem akkor ahhoz szerelem kellett volna.
2015. febr. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!