Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyan, hogy egy meleg, aki mindig meleg volt, hirtelen megkíván egy lányt?
Figyelt kérdés
Huszas évei végefelé jár a pali, soha nem mutatott érdeklődést a nők iránt, csak baráti viszonyt ápolt velük. Ezt ő maga is állítja. Lehetséges, hogy valaha forduljon a kocka?2015. febr. 18. 19:07
11/16 A kérdező kommentje:
10.
De mégis képesek gyereket nemzeni egy nőnek, tehát csak vannak heteró vonásaik... Anélkül hogy lehetnek képesek rá?
2015. febr. 19. 23:48
12/16 anonim válasza:
Ezek a dolgok veleszületettek, nincs olyan, hogy valaki szexuális orentációt vált.
13/16 A kérdező kommentje:
Szóval akkor kizárt, hogy a srác tényleg vonzódik a lányhoz, ha eddigi élete során soha nem vonzódott nőhöz?
2015. febr. 20. 00:36
14/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem lehet, hogy csak most jött rá, hogy ő igazából nem full homo, hanem inkább bi?
2015. febr. 20. 00:43
15/16 anonim válasza:
perszehogy lehetséges. a szexuális érdeklődés változhat. magától!!! erőszakkal nem lehet és nem is szabad megváltoztatni, mielőtt még bárki félreértene!
16/16 anonim válasza:
Ööö. Az előző válaszadó nem én(12-es) voltam. A szexuális BEÁLLITOTTSÁG, mint ahogy a neve is utal rá, születés óta állandó. Lehet, hogy felfedezi, hogy biszex, vagy esetleg a Kinsley-skálán nem teljesen homoszexuális, de a húszas évei vége felé eléggé kicsinek tartom rá az esélyt. Nem kizárt, de ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!