Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, szerelmes vagyok ebbe a lányba?

Figyelt kérdés

Cserediák vagyok Angliában, egy lányhoz kerültem, akivel azonnal megtaláltuk a közös hangot. Szép, kedves, mindig megnevettet, órákat tudunk beszélgetni.. eleinte persze eszembe se jutott, hogy alakulhat valani, max az, hogy egy itteni fiúval kavarok majd. De én és a lány az elmúlt négy hónap alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz; az ölébe tettem a fejem, majd fordítva, közös csillagnézés az erkélyen, egymás fülébe suttogás tegnap, még a szívem is megállt az érzéstől.. és látom a tekintetén, hogy részéről ez egy szerelmes barátság, és mostanra részemről is. Ha a közelembe ér, megnyugszom és izgatott leszek egyszerre, ha egymáshoz érünk nevetés közben vagy bármikor, a szívem a kétszeresére nő, és ha a szemeibe nézek... tipikus szerelmi jelek, imádok vele lenni. Féltem bevallani, most is félek, de szerelmes vagyok belé. Nem vagyok leszbikus, mert volt pasim előtte, de ez rémisztő picit.. mi lesz, ha júniusba elmegyek? Mit tegyek velünk?

17/L

2015. jan. 25. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Verd ki, és ha még mindig úgy érzed, verd ki még1x és feküdj le vagy dugd meg.
2015. jan. 25. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A végén azt írod: "nem vagyok leszbikus".

Kérlek mesélj még! :)

Minimum biszexuális.

2015. jan. 25. 22:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok... -.-
2015. jan. 25. 22:18
 4/8 A kérdező kommentje:
2: Aláírom.
2015. jan. 25. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Divat leszbi.
2015. jan. 25. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
elson kiegtem :DD
2015. jan. 25. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Divat?? Az esetleg igen, aki kihívásból mondjuk csókolózik egy lánnyal, de én érzek is iránta. Ha te voltál divatból szerelmes, sajnállak.
2015. jan. 25. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
az angol csajok mindenre kaphatóak,úgyhogy nincs veszteni valód(max.ha nem csinálsz semmit),probálkozzbe nála,legfeljebb máshová mész lakni.
2015. jan. 30. 16:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!