Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, szerelmes vagyok ebbe a lányba?
Cserediák vagyok Angliában, egy lányhoz kerültem, akivel azonnal megtaláltuk a közös hangot. Szép, kedves, mindig megnevettet, órákat tudunk beszélgetni.. eleinte persze eszembe se jutott, hogy alakulhat valani, max az, hogy egy itteni fiúval kavarok majd. De én és a lány az elmúlt négy hónap alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz; az ölébe tettem a fejem, majd fordítva, közös csillagnézés az erkélyen, egymás fülébe suttogás tegnap, még a szívem is megállt az érzéstől.. és látom a tekintetén, hogy részéről ez egy szerelmes barátság, és mostanra részemről is. Ha a közelembe ér, megnyugszom és izgatott leszek egyszerre, ha egymáshoz érünk nevetés közben vagy bármikor, a szívem a kétszeresére nő, és ha a szemeibe nézek... tipikus szerelmi jelek, imádok vele lenni. Féltem bevallani, most is félek, de szerelmes vagyok belé. Nem vagyok leszbikus, mert volt pasim előtte, de ez rémisztő picit.. mi lesz, ha júniusba elmegyek? Mit tegyek velünk?
17/L
A végén azt írod: "nem vagyok leszbikus".
Kérlek mesélj még! :)
Minimum biszexuális.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!