Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Meleg/biszex srácok ti voltatok már olyan helyzetbe hogy van egy állítólag heteró barátotok és már régóta tetszik de nem meritek elmondani neki?
Figyelt kérdés
Nekem van egy eleg jo haverom aki mar eleg regota bejon. Lattam mar meztelenul is. Neha azon gondolkozom hogy elkene neki mondanom hatha o is meleg vagy bi. Mert tudtommal meg nem volt baratnoje. Volt mar olyan erzesem mintha ha az lenne. Hogy tudnam kideriteni? En 17 vagyok o pedig 24. Segitsetek legyszi.2015. jan. 18. 18:48
11/28 A kérdező kommentje:
Fhuu hat arra mar nem emlekszem annyira :/
2015. jan. 18. 19:44
12/28 anonim válasza:
Hát azt tudom javasolni amit az első válaszomban mondtam. Kezdj igy puhatolózni nála. Aztán majd meglátod hogy hogy áll hozzá. Drukkolok hogy sikerüljön.
13/28 A kérdező kommentje:
Jojoo koszi a valaszt megfogadom :D koszii :)
2015. jan. 18. 20:10
14/28 anonim válasza:
Csak viccesen dobj be mindent,mert ekkor könnyen kitudod magyarázni magad .
15/28 A kérdező kommentje:
Okes koszii a valaszt :D remelem sikerul.majd megtudnom valamit :)
2015. jan. 18. 21:20
16/28 anonim válasza:
Majd azért írd le h mi volt :D
17/28 A kérdező kommentje:
Okees :)
2015. jan. 19. 06:26
18/28 Mivanveletek? válasza:
Ha tényleg baràtok vagytok, akkor Ő miért nem tud a Baràtja benső dolgairól és fordítva..??A baràtsàg is bizalmon alapul...Egyàltalàn,hogy tudtok akkor intimebb dolgokról beszélgetni.. Szerintem az őszinteségből még nem volt soha baj, ha nem vàgja egy megfelelő pillanatban-amit esetleg generàlhatsz Te is-mond el neki,hogy Te meleg vagy,mert lehet ő sem mer neki kezdeni esetleg...Mondjuk ez csak az Én véleményem,hogy első neki futàsra, csak a "hovatartozàst" tisztázzàtok.. Abból màr az egyik kérdésedre meg is kapod a vàlaszt.. Ha Ő is meleg, a többi jönni fog magàtól.. De ha Ő nem az, szerintem az érzéseidet tedd el egy polcra, mert ha esetleg a "màssàgod" nem is, de az àltalad ràrakott teher,lehet kinyírja a baràtsàgotokat, mert egyszerűen nem fog tudni mit kezdeni vele... Remélem közelebb jutsz a megoldàshoz,sok sikert neked :)
19/28 A kérdező kommentje:
Haat azert azt nem olyan egyszeru elmondani barkinek hogy a sajat nemedhez is vonzodtsz :/ elegsokszor gondolkoztam mar rajta hogy elkene mondjam neki de meg nem volt sosem annyi erom hogy elmondjam :/
2015. jan. 19. 15:36
20/28 A kérdező kommentje:
Nem erom hanem inkabb batorsagom :)
2015. jan. 19. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!