Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha kiderülne legjobb barátotokról hogy meleg vagy biszex?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 20:45
11/20 anonim válasza:
Bólogatnék és megmondanám, hogy emiatt én nem nézek máshogy rá. 10 éve a legjobb barátom és ezután is az marad.
12/20 anonim válasza:
Csak langyik fogadnák el ezt. Egy rendes ember megszakítaná minden kapcsolatát egy homival. Tudom hogy törölni fogják a válaszom, de csak mert az ellenőrök is langyik.
13/20 anonim válasza:
Semmit,ettől nem változik meg a barátságunk.
14/20 anonim válasza:
Nem zavarna, mivel én is biszex vagy. Bár feltételezem, hogy a kérdés főleg nem is nekem lett címezve...
15/20 anonim válasza:
Ez olyan mint ha pedofil, de nem tehet róla. Kit érdekel hogy tehet-e róla. A lényeg hogy el legyenek zárva.
16/20 anonim válasza:
15. amíg mindkét felnőtt fél beleegyezik, miért kéne bárkit is bezárni?? pedofíliával hogy lehet ezt összehasonlítani?
vagy nálad ez ugyanaz????
18/20 anonim válasza:
de tényleg nem látod, hogy a pedofilok mennyivel nagyobb kárt okoznak az áldozatok lelkében?
nagyon elba5zott ember lehetsz
19/20 anonim válasza:
De látom hogy nagyobbat. De a langyik is okoznak kárt, ahogy elismerted. Lehet pár hetes pszihológiai kezelés után rendes emberekké válnátok, de inkább az egész életeteket ebben a fertőben élitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!