Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak / fiúk, ti ezt hogy veszitek?
Ha a barátnőtök/élettársatok/feleségetek egy másik nőnemű személlyel létesít szexuális kapcsolatot, az megcsalásnak számít nálatok?
Mennyire bosszantana / mennyire izgatna a dolog? Vagy számítana egyáltalán? Lehet férfiként ilyen értelemben nőre féltékenykedni, irigykedni?
Hogy viszonyulnátok, ha lehetne 3-asról szó, illetve ha nem?
Kérlek írjatok kort is, és azt is, hogy van-e/ volt-e párkapcsolatotok.
20/L
Engem hagyott már ott egyik barátnõm egy másik lányért...Rosszabb érzés, mint ha srácért hagyott volna ott.
Amúgy ha odajönne elmondaná megkérdezném, hogy szeret-e engem, mert akkor velem legyen ne mással.Nemtõl függetlenül.Ha azt mondaná, hogy õt jobban szeretni, megkérdezném lehet-e egy búcsú hármas és utána otthagynám.
Srác vagyok és engem nagyon idegesítene, megalázna ha a barátnőm egy másik csajjal csalna meg... akkor inkább pasival csaljon meg...
Viszont "édes hármas"-ban benne lennék :D, ha a megcsalás után hozná fel ezt a témát a 2 lány akkor orrba-szájba dugnám őket egy párszor és otthagynám mind a kettőt...
ha a nem csalna meg csak szeretné a barátnőm persze, benne lennék :)
18f
nem tudom most hogy mukodik ez a világ de ...
ha 2 ember szereti egymast ilyen h ezzel is meg azzal is csinalnam, meg ez megcsalas meg az nem az... ilyen hogy jon az eszibe valakinek??
ha nekem a baratnom fel ajánlaná a 3-ast azt felolem lehet akarmilyen a no a 3dik sztem ott hagynam a 3-as utan a not az biztos... ha 2 ember szereti egymast ilyen dolgok nem tortennek meg koztuk
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!