Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatal bi/meleg ilyen vagy csak én szívok folyton?
Hát.. a fene tudja, lehet nem jön be nekik a stílusod, vagy ilyesmi.
Mert, hány éves vagy? :)
és te hány éveseket fogtál ki?
2014. dec. 25. 12:08
Szerintem a többség ilyen. Csak szájuk van, aztán beijednek.
Én mondjuk bevallottan csak szexet keresek srácoktól, nekem az is elég jó. Szerelmet nőktől tudnék csak elképzelni.
Én is beszéltem itt srácokkal is, és csajokkal is. Általában túl messze éltek, így már ezen elbukott a dolog.
Mondjuk egy jó szex, vagy egy szép párkapcsolat szerintem megér egy kis utazást...
2014. dec. 25. 12:10
Ne vedd magadra! Sok itt a kamu. vagy pl kiverik és elmegy a kedvük. Kész kis listám van innen. Meg sokan azt hiszik majd a ponróban látott sexy fiúk írnak mindenhol, aztán tökre nem, ahogy ők se azok. Sajnos ez egy ilyen dolog. Én is utálom, de ez van. Van nekem is pl innen egy srác akivel többször találkoztam. Mindig van új nickje és vhogy mindig össze akadunk. Azonban pár tali után válaszolni nem képes, holott azt gondolom 4-5 tali azt jelenti nem lehetek gáz. Csak gondolom új kell neki, de ettől még az emberség ott lehetne h ír vmit. De sajnos az emberekből a korrektség hiányzik. Heteró, homo, stb mind ilyen.
2014. dec. 25. 12:10
Aki normális nekem írhat:)
2014. dec. 25. 12:11
sztem sok a fejk-gej, akik csak szórakoznak....
2014. dec. 25. 12:12
a neten sokan ilyenek szerencsére én nem a neten ismerkedek (20 vagyok) és 17 évesen elég szép baráti kört találtam "melegekből" szóval ilyen gondjaim nincsenek és meglepő mennyi biszex fiú van vagy hetero(akinek vannak hajlamai) sőt igazából azon is meglepődtem hogy mennyire kedvesek és elfogadóak már a férfiak is :DD
visszatérve az eredeti témáról sok sikert előbb utóbb te is megtalálod azt aki nem fél talizni majd veled
2014. dec. 25. 12:12
7/13 A kérdező kommentje:
Huh! Látom pörgés van itt ilyenkor is:) Nos 24 vok. Amit előttem írt vki azt én is átéltem már. Nem vok szépfiú azt tudom, de gáz se, hisz ha az lennék akkor nem lett volna partnerem, meg nem lenne barátnőm.
Hát szerintem is elég sokan beijednek, nekem se nagyon sikerült még találkozót összehozni, pedig van néhány passzív srác itt állításuk szerint.
2014. dec. 25. 12:41
de gyerekek ti csak akik ide válaszoltatok kizárólag aktívak vagytok nem?
2014. dec. 25. 12:52
Én igen, a szopás az kölcsönös, de dugásban csak aktív vagyok.
2014. dec. 25. 12:54
Kapcsolódó kérdések: