Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, biszex fiúk ti hogy álltok a testszőrzettel?
Figyelt kérdés
Engem kifejezetten taszít ha valakinek nem csupasz a segge és a farka..:D
Viszont eddig rengeteg olyan ismerősöm volt ki direkt meghagyta itt ott mert azt mondta hogy így szereti neki az ilyen fiúk jönnek be akiknek itt ott szőrös meg ilyenek..Egyedül lennék az ízlésemmel/mi vagyunk kevesebben?
2014. dec. 10. 22:07
11/19 anonim válasza:
Elől, hátul ne legyen, és a mellkason sem :)
12/19 anonim válasza:
Én csupasz vagyok mindenhol és ez mindenkinek bejön.:) Bejönnek a szőrösebbek de ez nálam pasi függő:P
13/19 anonim válasza:
egy szőrös(ebb) fiú küldene képet a testéről? :)
14/19 anonim válasza:
én meg megnézném, milyen az, ha valaki MINDENHOL csupasz :D
15/19 anonim válasza:
én szőrős vagyok és az is maradok.najó esetleg a farkam és seggem megnyírom,ha szépen kérnek,de a csajoknak szörösen tetszem.legalábbis ezt mondják.
16/19 anonim válasza:
Én csak rövidre vágom elöl és kész, de a partnernél úgy szeretem ha szőrtelen.
17/19 anonim válasza:
Nekem a csupasz fiúk jönnek be. Én is csupasz vagyok
18/19 anonim válasza:
Én teljesen szőrtelen vagyok mindenhol. Jó, mert sosem kell borotválnom :D
17/F
19/19 anonim válasza:
mindenhol imádom a szőrt, kivéve hátul :)
de mindenki ízlését tiszteletben kell tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!