Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Travi férfi travi nővel. Ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Travi férfi travi nővel. Ezt minek nevezik?

Figyelt kérdés

Figyeljetek, mert nem egyszerű. Viszont nagyon fontos kérdés.

Egy meleg férfi átoperáltatja magát nővé, aki a férfiakat szereti. Egy meleg nő pedig átoperáltatja magát férfivá, aki a nőket szereti. Ha ők összejönnek, akkor a férfi egy nővel jött össze, a nő pedig egy férfival, annak ellenére, hogy nem vonzódnak az ellenkező nemhez.

Egy hetero viszony alakul ki annak ellenére, hogy mindketten a saját nemükhöz vonzódnak?

2014. dec. 4. 01:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne várj reggelig, MOST HÍVD FEL AZ ORVOSOD!!!!!!
2014. dec. 4. 01:23
 12/23 anonim ***** válasza:

"Miért fontos egyáltalán meghúzni a határvonalat és nemi identitásokat elhatárolni egymástól"

Nekem sem a nemi identitások, sem a szexuális orientációk közötti határvonalak nem fontosak. Az én nemi identitásom egyértelműen férfi, de nekem mindegy, hogy másnak micsoda.

Az orientáció meg még ingoványosabb terület, a full hetero és totál meleg között eleg széles a biszex skála.

2014. dec. 4. 01:25
 13/23 A kérdező kommentje:
A travik heterok?
2014. dec. 4. 01:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
*sóhajt*
2014. dec. 4. 01:35
 15/23 A kérdező kommentje:
Ezt a 10#-estol kerdeznem.
2014. dec. 4. 01:35
 16/23 anonim ***** válasza:
hogy lennének azok...
2014. dec. 4. 01:38
 17/23 anonim ***** válasza:
2014. dec. 4. 01:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
a kapcsolatuk hetero lenne igen ám, látványra viszont valami elképesztően durva ami nem épp a toleranciát váltja ki az emberből, én személy szerint nem támogatom az ilyesmi nemváltó műtétes baromságokat. 23/ f meleg
2014. dec. 4. 07:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Traviception
2014. dec. 4. 13:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 10# és vagyok de a transzneműek és a transzexuálisak nem egy és ugyan az az előbbi tényleg az ellenkező nemnek érzi magát a második meg csak szeret annak öltözni
2014. dec. 4. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!