Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Travi férfi travi nővel. Ezt minek nevezik?
Figyeljetek, mert nem egyszerű. Viszont nagyon fontos kérdés.
Egy meleg férfi átoperáltatja magát nővé, aki a férfiakat szereti. Egy meleg nő pedig átoperáltatja magát férfivá, aki a nőket szereti. Ha ők összejönnek, akkor a férfi egy nővel jött össze, a nő pedig egy férfival, annak ellenére, hogy nem vonzódnak az ellenkező nemhez.
Egy hetero viszony alakul ki annak ellenére, hogy mindketten a saját nemükhöz vonzódnak?
"Miért fontos egyáltalán meghúzni a határvonalat és nemi identitásokat elhatárolni egymástól"
Nekem sem a nemi identitások, sem a szexuális orientációk közötti határvonalak nem fontosak. Az én nemi identitásom egyértelműen férfi, de nekem mindegy, hogy másnak micsoda.
Az orientáció meg még ingoványosabb terület, a full hetero és totál meleg között eleg széles a biszex skála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!