Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit izgat fantáziában egy szexuális dolog (pl. leszbi, biszex, gruppen), akkor miért nem meri azt a valóságban is kipróbálni?
nem nehéz embert találni a dologra,megfelelő embert nehéz találni.
csak egy példa,ha szeretem a teltajkú nőket attól még Geronazzotól hányingerem lessz,pedig teltajkú.az ember meg van,de nem megfelelő.
nem kell a fantázia világában bandokolni,a való élet is ilyen,attól hogy bisex vagyok és épp pasit kívánok nemfogom rávetni magam minden ágaskodó farokra. de fantáziálok egy olyanról amire rávetném magam. ha ott a farok akkor azért nem mindegy ki a tulaj,ha nagyon nem szimpi,stb... akkor kihagyom.
lehetőség,ember adott,de hiányzik az a plusz ami kell a szhez 2 ember kötz.persze lehet menni prostihoz is de akkor is az milyen már.
Én is pont így jártam egy csajjal. csak a szája volt nagy ! Érdekli a szex csajjal.........ja persze :(
Amit én fantáziáltam azt ki is próbáltam :P
Hermafroditát bevállalnék én is. :)
A fantázián túl is el kell jutni egy olyan pontra, hogy gátlások nélkül végig is vigyünk valamit. A szexnél ez szerintem főleg fontos, hiszen a lényeg, hogy mindegyik fél jól érezze magát, de ezen máris csorba esik, ha valaki közben bármilyen oknál fogva nem tudja elengedni magát.
Ilyen szempontból nem fair bárkit is gyávának nevezni, csak azért mert nem áll készen valamire. Szexuális fantáziákról van szó, nem a kénytelen-kelletlen takarításról a teendők-listán.
Azonban ahogy írták már előttem is, annyira nem egyszerű megtalálni a megfelelő partnert sem. Én szintén szívesen lennék lánnyal, de egyáltalán nem vagyok bulizós fajta, így majdhogynem a nullára redukáltam az esélyét is.
17l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!