Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha valakit izgat fantáziában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit izgat fantáziában egy szexuális dolog (pl. leszbi, biszex, gruppen), akkor miért nem meri azt a valóságban is kipróbálni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 16. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

nem nehéz embert találni a dologra,megfelelő embert nehéz találni.

csak egy példa,ha szeretem a teltajkú nőket attól még Geronazzotól hányingerem lessz,pedig teltajkú.az ember meg van,de nem megfelelő.

2014. nov. 17. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:

nem kell a fantázia világában bandokolni,a való élet is ilyen,attól hogy bisex vagyok és épp pasit kívánok nemfogom rávetni magam minden ágaskodó farokra. de fantáziálok egy olyanról amire rávetném magam. ha ott a farok akkor azért nem mindegy ki a tulaj,ha nagyon nem szimpi,stb... akkor kihagyom.

lehetőség,ember adott,de hiányzik az a plusz ami kell a szhez 2 ember kötz.persze lehet menni prostihoz is de akkor is az milyen már.

2014. nov. 17. 13:33
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is pont így jártam egy csajjal. csak a szája volt nagy ! Érdekli a szex csajjal.........ja persze :(

Amit én fantáziáltam azt ki is próbáltam :P

Hermafroditát bevállalnék én is. :)

2014. nov. 17. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A fantázián túl is el kell jutni egy olyan pontra, hogy gátlások nélkül végig is vigyünk valamit. A szexnél ez szerintem főleg fontos, hiszen a lényeg, hogy mindegyik fél jól érezze magát, de ezen máris csorba esik, ha valaki közben bármilyen oknál fogva nem tudja elengedni magát.

Ilyen szempontból nem fair bárkit is gyávának nevezni, csak azért mert nem áll készen valamire. Szexuális fantáziákról van szó, nem a kénytelen-kelletlen takarításról a teendők-listán.

Azonban ahogy írták már előttem is, annyira nem egyszerű megtalálni a megfelelő partnert sem. Én szintén szívesen lennék lánnyal, de egyáltalán nem vagyok bulizós fajta, így majdhogynem a nullára redukáltam az esélyét is.

17l

2014. nov. 17. 18:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nem nagyon értem mi az összefüggése a bulizással!?
2014. nov. 18. 02:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Én pedig azt mondom, hogy ha valakinek tériszonya van, akkor ne mondja azt, hogy simán kiugrana egy repülőből, hanem inkább mondja azt, hogy bizonytalan és nem tudja, hogy a valóságban menne-e, mint hogy sokan csak szájhősködnek! Ha valaki nem biztos magában, akkor ne adja a nagy legényt és nagy lányt, mert amikor ott a lehetőség és minden klappol minden téren, az neki nagy felsülés, hogy nyusziként viselkedik! Vagyis előbb gondolkozzon, aztán beszéljen és cselekedjen!
2014. nov. 18. 02:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy tériszonyos mióta fantáziálgat pozitívan a repülőből kiugrásról?
2014. nov. 18. 14:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, aki nem mer valamit, az ne szájhősködjön, ha meg szájhősködik, akkor bizonyítson!
2014. nov. 18. 18:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Szerintem érted te a hasonlatot, szóval ne értetlenkedj, vagy ha esetleg nem érted, akkor én nem értem, hogy miért kommentelsz olyanhoz kiíráshoz, ami nem tudod, hogy miről szól!
2014. nov. 18. 18:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért mert nem merjük elmondani másoknak, hátha perverz disznónak néznek
2014. nov. 18. 20:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!