Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/Meleg fiúk, ha csak a "fiú" szerep vonz az gáz?
Figyelt kérdés
Tehát lehet úgy kipróbálni sráccal, hogy csak fiús szerepben lennék? Tehát ha nem akarnám orálisan kielégíteni és azt se h az én fenekem dugja? Ez mennyire gáz? Érdekel fiúval és lehet ha kipróbáltam már nem is akarom. Viszont azt tudom, hogy miket NEM akarok....2014. nov. 4. 19:28
1/8 anonim válasza:
Keress valakit, aki a másik szerepben akar lenni.
2/8 anonim válasza:
Nem gáz, mert sok srác passzív tehát csak "kapni" szeret. :) Többek közt én is. Ha van kedved megismerkedni írj. 20/F bi
3/8 anonim válasza:
Én is aktív vagyok, tök megoldható :D
5/8 anonim válasza:
akkor te aktív vagy.
én csak unival ("fiú és lány is")
jönnék össze.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát sajna ilyen vok.
2014. nov. 5. 20:40
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Természetes dolog, hogy vannak akiket csak bizonyos dolgok érdekelnek. Kilehet próbálni csak egy megfelelő partnert kell hozzá találni.
8/8 anonim válasza:
Csak remélem tudod hogy aktívként keményen adni kell a rim job-ot :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!