Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi neve annak ha vki heteró, de kipróbálná 1x sráccal?
Figyelt kérdés
Nem is biztos h felállna rá, de érdekelne miben más. Smár meg ilyenek nem csak szex. Ennél a bi és a meleg több ezért gondolom van erre kifejezés. Van más is így ezzel a témával?2014. okt. 30. 09:35
13/18 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. csak szimplán kíváncsi:D
14/18 anonim válasza:
Én ne utálom őket félreértés ne essék, de ezt akkor is úgy híják: bu..zi. Ha csak kicsit akkor is.
15/18 anonim válasza:
12: Miért lennék beteg szerinted? Mi bajom van, elárulod?
16/18 anonim válasza:
látens, önelfogadási gondokkal küzdő homoszexuális egyén
17/18 anonim válasza:
Az még nem beteg, de még nem is mentális, vagy szexuális zavar.
Legfeljebb önismereti kérdés :)))
18/18 anonim válasza:
Szerintem ha már "hetero" létedre ilyenre gondolsz hogy milyen lehet egy pasival...........
egy heteronak szerintem nem jut eszébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!