Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi passzív srácok ti mit tennétek ha párkapcsolatban, mikor párotokat sz*pnátok le, akkor leköpne titeket?
Nekem bejönnek az ilyen perverziók. Számba köphetne és úgy szopnám le. :DDD
A köpködés előtt meg kellett volna kérdezned benne van-e ilyen dolgokban. Sokaknak nem jön be, mert ezzel megalázod, vagy csak egyszerűen undorító dolog. Ne csodálkozz ha össze veszett veled. Többet ne csináld és tedd jóvá sok romantikus kényeztetéssel. :)
Nekem nem esne jól.
Az enyhe agresszió (harapás, karmolás, akár pofon etc.) szerintem is lehet izgató, de a leköpés vagy a megalázás hasonló formája engem elriasztana. Nem biztos, hogy egyből szakítanék vele, de mindenképpen jelezném felé, hogy azért tudja hol a határ.
Én nem, nekem bejön ha aláznak :)
De mindenképpen érdemes amúgy az ilyen dolgokat előre megbeszélni, hogy ki miben van benne, és mi az amiben nem.
25/f
Szeretem ha aláznak, de mondjuk a leköpés annyira nem vonz, de ha őt boldoggá tenné, hagynám, annyira nem zavar, szopnám tovább.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!