Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne h bi a barátotok?
És az a hír igaz vajon?
És ha mégsem?
Nem azt mondom h a közeljövőben, csak nem tudom érdemes-e erre komoly kapcsolatot építeni.
Igaz, mert erről beszéltem vele. És szerinte talán nem lesz később ilyen probléma.
Mit nem tartasz helyesnek? Azt hogy pasikra is gerjed? Akkor mégis mi ez a kérdés ?:D Kuka..
Mivel pasi vagyok úgyhogy ha pasim lenne akkor nem érne akkora sokként, hogy nem hetero.. szerintem :D:D:D
Attól függ.. ha nálatok csajoknál az erkölcsi szürke zónába esik az ha 2 pasi csinálja [lásd nálunk 2 csaj szürke zóna.. mert mutatós :D] akkor nincs probléma. Ha nem akkor nincs mit tenni..
Ha sima hetero lenne akkor meg attol aggodnal, hogy mikor csal meg novel!
Igy meg fiuval .
Nem mindegy?
Én bi vagyok, és nem véletlen nem szoktam a lányok orrára kötni.Bár ha komolyodik a kapcsolat úgy is kiderül.... a negatív vonzata annyi hogy a fiúktól és féltenek...de ezt megoldottuk úgy hogy megtud adni mindent nekem amit szeretnék, igaz néha hiányoznak a fiúk..:D
De visszatudom magam fogni meg mellesleg úgy érzem van elég gerincem ahhoz hogy hűséges legyek...De megjegyzem ez csak az én tapasztalatom a bi fiúk között is vannak itt ott nagy különbségek szex és kapcsolatok terén szerintem ismerd meg eléggé a srácot de csak ezért ne lökd el magadtól.
ha szerelmes beléd,és kielégited a vágyait akkor nem fog megcsalni.
és ha mégjobban kielégited a vágyait akkor méginkább nem fog megcsalni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!