Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex? Leszbikus téma
Azt hiszem hétvégé leszünk elöször "úgy" együtt a barátnőmmel. Valamilyen jó tanácsok? Tippek? Kb hogy fog zajlani/kezdődni. Nagyon izgulok, hogy ne bénázzam el a dolgokat. Nektek milyen volt az első lányok(leszbikus/biszex)? Hogy zajlott pontosan?
Előre is nagyon köszi a válaszokat.
18/L/bi
Holnap jelentkezek a hírekkel. :))
Szép napot! :)
jó szórakozást nektek kérdező:)
19L
Na szóval, nem is tudom hol kezdjem. :D
A tegnapi felejthetetlen volt, csodálatos. :) Úgy volt, hogy tegnap nála voltunk, azt hittem először, hogy feszült lesz a hangulat, vagy valami kínos csend, de nem volt ilyen. Rengeteget beszéltünk, főzött is. Na, tehát a nap kellemesen telt el. Este pedig megnéztünk egy filmet (Fogadom), már majdnem a film végéhez értünk, s azt hittem, hogy nem kezdeményez már :)) azon gondolkoztam már, hogy paráztam a semmiért...úgyhogy nyugodtan néztem a filmet. Ekkor egyszer csak érzem, hogy simogatja a kezem, nézek rá s látom, hogy a tévét nézi, mondom na jó. Aztán elkezdtem én is simogatni a kezét... Mintha valami játék kezdődött volna el ezekkel. Fel akartam kelni az ágyból, gondolom hozok innivalót. Na és akkor most :D Visszahúzott egyik kezemtől s vadul elkezdtünk smárolni. A többit el tudjátok képzelni már. Minden oké volt. Már a csoknál kikapcsolt az agyam, nem volta para :)))
Jó ezt hallani/olvasni. :)
Sok boldogságot nektek! :*
Köszi! :D
Amúgy valaki privátba kérdezte, hogy mióta vagyunk együtt. Nos, 2 hónapja. Biztos kérdezitek, hogy miért nem történt meg hamarabb a szex. Azért, mert szerettük volna megismerni egymást s ne a szexről szoljon minden ez idő alatt. Bár sokszor voltunk közel hozzá :D mert ettől a kémia működött meg minden. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!