Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Első szex? Leszbikus téma

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex? Leszbikus téma

Figyelt kérdés

Azt hiszem hétvégé leszünk elöször "úgy" együtt a barátnőmmel. Valamilyen jó tanácsok? Tippek? Kb hogy fog zajlani/kezdődni. Nagyon izgulok, hogy ne bénázzam el a dolgokat. Nektek milyen volt az első lányok(leszbikus/biszex)? Hogy zajlott pontosan?

Előre is nagyon köszi a válaszokat.

18/L/bi

2014. okt. 17. 21:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd le, hogy sikerült :-)
2014. okt. 18. 11:00
 12/22 A kérdező kommentje:

Holnap jelentkezek a hírekkel. :))

Szép napot! :)

2014. okt. 18. 14:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

jó szórakozást nektek kérdező:)

19L

2014. okt. 18. 19:08
 14/22 A kérdező kommentje:

Na szóval, nem is tudom hol kezdjem. :D

A tegnapi felejthetetlen volt, csodálatos. :) Úgy volt, hogy tegnap nála voltunk, azt hittem először, hogy feszült lesz a hangulat, vagy valami kínos csend, de nem volt ilyen. Rengeteget beszéltünk, főzött is. Na, tehát a nap kellemesen telt el. Este pedig megnéztünk egy filmet (Fogadom), már majdnem a film végéhez értünk, s azt hittem, hogy nem kezdeményez már :)) azon gondolkoztam már, hogy paráztam a semmiért...úgyhogy nyugodtan néztem a filmet. Ekkor egyszer csak érzem, hogy simogatja a kezem, nézek rá s látom, hogy a tévét nézi, mondom na jó. Aztán elkezdtem én is simogatni a kezét... Mintha valami játék kezdődött volna el ezekkel. Fel akartam kelni az ágyból, gondolom hozok innivalót. Na és akkor most :D Visszahúzott egyik kezemtől s vadul elkezdtünk smárolni. A többit el tudjátok képzelni már. Minden oké volt. Már a csoknál kikapcsolt az agyam, nem volta para :)))

2014. okt. 19. 09:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó ezt hallani/olvasni. :)

Sok boldogságot nektek! :*

2014. okt. 19. 09:58
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi! :D

Amúgy valaki privátba kérdezte, hogy mióta vagyunk együtt. Nos, 2 hónapja. Biztos kérdezitek, hogy miért nem történt meg hamarabb a szex. Azért, mert szerettük volna megismerni egymást s ne a szexről szoljon minden ez idő alatt. Bár sokszor voltunk közel hozzá :D mert ettől a kémia működött meg minden. ;)

2014. okt. 19. 10:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
hány éves a másik lány?:D
2014. okt. 19. 10:08
 18/22 A kérdező kommentje:
19, miért?
2014. okt. 19. 10:23
 19/22 anonim ***** válasza:
csak érdekelt:)
2014. okt. 19. 10:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Oké. :D
2014. okt. 19. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!