Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok többsége miért hiszi azt hogy biszex?
Egy krumpli hiheti magát almának vagy körtének. Akkor is krumpli marad...
Sajna a mai világban mér a nagy elfogadástól megrészegült népnek minden mindegy,lehetsz akármilyen, te kikiabálod és tapsolnak. (Van persze aki megdobál, de egyre kevesebb)
Szerintem mondjuk nem kéne ennyire foglalkozni fele. Hogy ki kikkel dug, az csak az ő dolga. Miért akarja, hogy tudjam? Szépen kulturáltan a 4 fal közt intézze ezt mindenki. Aztán nem kell gondolkodni, hogy minek nevezze magát, ez kit fog zavarni, és a többi.
Nekem semmi bajom a melegekkel/biszexekkel/transzikkal/xxyosokkal, de miért kell engem, aki el van foglalva a saját életével általában ezzel traktálni? (jó, itt más, mert én kattintok valahova, de úgy egyébként)
Nem. Te nem biszexnek tartod magad, és leszbi vagy legbelül.
Hanem leszbikus vagy és biszexuálisnak hazudod magad.
Mert az egész világ arról szól - mindig, mindenhol - hogy a nő másodrangú, a férfi a főnök minden helyzetben, és a nő csak a férfi csicskája. A sok ostoba piсsа meg beveszi ezt, mert két önálló gondolata nincsen.
Az emberek többsége végtelenül hülye, így természetesen a leszbikusok többsége is, és ezért inkább megpróbál ügyes kis szolgája lenni a felsőbbrendű fajnak.
Meg is érdemlitek, ha ilyen hülyék vagytok.
Te is, élj csak hazugságban egy életen át, szenvedj csak gyáván, ahelyett, hogy boldog lennél.
Ja, és nincs olyan szó, hogy "leszbo", ne használd, ha nem akarsz kreténnek látszani.
36 leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!