Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg fiúk! Tényleg a többség kamu?
A mi társadalmunk nemi és egyéb szocializációja a Savonarola korabeli sötét középkornak felel meg :(
Ezek után nem kell csodálkozni, ha sokan nem merik nyíltan felvállalni nemi identitásukat, házasságba majd alkoholba menekülnek ...
igen a többség kamu.
sok hasonlóba futottam bele,de elmonhatom,hogy az online oldalak jók,50% a siker rátám. Azaz 2ismerkedésből 1 tali lett.
egyéb helyeken pedig úgy 20-30levél váltásból már lehet valami.
Valószínűleg nem találtak szimpatikusnak, csak sajnos egyesek annyira érzéketlenek, hogy nem képesek azt leírni, hogy sajnos úgy érzem nem illünk össze. Ha nincs válasz, akkor az is válasz, egy NEM! Képet már a legelején kell cserélni szerintem. Mi értelme levelezgetni, ha külsőre úgy sem jön be?
Sokan a korukkal kapcsolatban kamuznak, de sajnos még olyan hazugsággal is találkoztam, hogy a profilomon leírtam, hogy kezdő vagyok és jó lenne szintén kezdőt találni, aztán egyesek kezdőnek kamuzták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!