Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és meleg fiúk! Tényleg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg fiúk! Tényleg a többség kamu?

Figyelt kérdés
Ismerkedni próbálok egy ideje és sorba futok bele olyanokba akik csak szórakoznak. Legalábbis eltűnnek képcsere előtt, stb. Ez általános vagy csak én szívom meg?

2014. szept. 7. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik oldalon próbálkozol?
2014. szept. 7. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
hol ismerkedsz?
2014. szept. 7. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Képzeld el milyen buli az, ha a haverok közösen szivatnak valamilyen ismeretlent, aki mindent nyiltan kiad nekik, még képet is küld, Ők meg megszakadnak a röhögéstől.
2014. szept. 8. 11:00
 4/7 anizotropikus ***** válasza:
62%

A mi társadalmunk nemi és egyéb szocializációja a Savonarola korabeli sötét középkornak felel meg :(

Ezek után nem kell csodálkozni, ha sokan nem merik nyíltan felvállalni nemi identitásukat, házasságba majd alkoholba menekülnek ...

2014. szept. 8. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:

igen a többség kamu.

sok hasonlóba futottam bele,de elmonhatom,hogy az online oldalak jók,50% a siker rátám. Azaz 2ismerkedésből 1 tali lett.

egyéb helyeken pedig úgy 20-30levél váltásból már lehet valami.

2014. szept. 12. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
nem képet kell kérni, személyesen kell találkozni. Ott mindjárt kiderül, hogy 100-ból 90 kamu.
2014. szept. 13. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem találtak szimpatikusnak, csak sajnos egyesek annyira érzéketlenek, hogy nem képesek azt leírni, hogy sajnos úgy érzem nem illünk össze. Ha nincs válasz, akkor az is válasz, egy NEM! Képet már a legelején kell cserélni szerintem. Mi értelme levelezgetni, ha külsőre úgy sem jön be?

Sokan a korukkal kapcsolatban kamuznak, de sajnos még olyan hazugsággal is találkoztam, hogy a profilomon leírtam, hogy kezdő vagyok és jó lenne szintén kezdőt találni, aztán egyesek kezdőnek kamuzták magukat.

2014. szept. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!