Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg vagy biszex?
Figyelt kérdés
Egy régi barátom aki most angliába él fel jön nyaralni Budapestre ( amikor kicsik voltunk kb 7 évesek át jött és párszor meg csókoltuk egymást stb.. )és most írta: hát remélem míg itt vagyok velem töltöd az időt.. naa a lényeg hogy nekem tetszik a fiú én emlékszem mi történt köztünk de nem tudom hogy ő emlékszik e.. át fog jönni és meg szeretném tőle kérdezni hogy emlékszik e és hogy tetszem e neki.. a barátnőjével épp most szakított amikor amikor jön fel Pestre.. érdekes véletlen.. szerintetek meg kérdezzem tőle vagy nagy égés lesz?2014. júl. 30. 03:40
11/20 anonim válasza:
Szerintem először is kérdezd meg miért szakítottak a barátnőjével? Ez jó kiindulási pont lehet.
12/20 anonim válasza:
Kérdezd meg mindenképp! :)
De aztán meséljél!! :3
13/20 A kérdező kommentje:
Hát nekem azt írta azért szakított vele mert már nem bírta a lány problémáit.. Mindig azt kellet hallgatnia.. Kb ennyi nekem ezt mondta!! :)
2014. aug. 1. 00:06
14/20 anonim válasza:
De írta? ><
Mikor lesz már ott veled? :'D
15/20 A kérdező kommentje:
27-én jön.. szóval meg arrébb van :D
2014. aug. 1. 17:42
17/20 A kérdező kommentje:
hát dee sajnaa :/ :D
2014. aug. 3. 02:22
18/20 anonim válasza:
Attól még várjuk majd a fejleményeket :)
19/20 A kérdező kommentje:
minden kép meg írom!! :)
2014. aug. 6. 04:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!