Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex fiuk ti szeretitek ha arcotokra/szatokba elveznek?
Figyelt kérdés
eletkor is erdekelne2014. júl. 14. 14:35
11/18 anonim válasza:
Kedvenc póz? Ahogy a zöld pacsit adod négykézláb (előlről! - mert anális luk brrrrrrr)
13/18 anonim válasza:
Én szeretem számba is és arcomra is, csak a szemembe ne menjen , az nagyon rossz.
Kedvenc póz: kutya vagy hason fekszek ágyon és úgy dugnak.
15/18 A kérdező kommentje:
ollosgyertya, az milyen?
2014. júl. 16. 10:04
17/18 anonim válasza:
Még nem volt benne részem, de mindkettő nagyon érdekel, hogy milyen lehet. Meg az is, milyen lehet, ha a fenekembe élveznek :)
18/18 anonim válasza:
Én is szeretném mindenhová, csak kár hogy nem kapok :(
Pedig imádom faszt is meg tejecskét is :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!