Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg fiúk! Nálatok is hullámzó a vágy?
Szerintem ha nem csináltad még ne tedd meg!
Mert utána már bánhatod, hogy megdu*tál egy fiút. Utána meg már teljesen meleg leszel. :)
Nem. Világéletemben a férfiakat kívántam.
Meleg 23F
Kedves kérdező!
A hullámzó vágy alatt azt érted, hogy hol lányra, hol fiúra vágysz; vagy azt érted alatta, hogy erősebb, hogy gyengébb a szexuális vágyad?
Attól, hogy megdugsz egy fiút, még nem leszel meleg. Ez hülyeség. Én több éven keresztül dugtam nőt, mégsem lett belőlem hetero. Amint kipróbáltam a fiú szexet, jöttem rá, hogy mindig is erre vágytam.
Szóval a libidó hullámzása szerintem egy természetes dolog. Aki mindig baszhatnék, azt igazán tudom sajnálni. Az már a fehérmájú nimfomániás kategória. Szóval ha nem mindig úgy kívánod a szexet, az nem gond.
Ha hullámzó vagy a nemek tekintetében, szerintem az sem gond. Majd csillapszik ez is. Aztán dűlőre jutsz. Ha nem, akkor meg biszex leszel és kész. Az életedet csak részben határozza meg a szex.
En is pont igy vagyok
Kiprobalni fiuval mar vagy egy eve szeretnem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!