Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és biszex srácok! Ti negatív HIV-tesztet követően megengeditek, hogy a párotok belétek élvezzen?
A párommal monogám kapcsolatban élünk évek óta, így gumit nem használunk nagyon rég óta. Ebből kifolyólag tesztet sem csináltatunk. Annó a kapcsolatunk elején egyszer voltunk teszten mindketten, de akkor is csak azért, mert egy teljes orvosi vizsgálat része volt.
Ha bármelyikőtök kicsapong, akkor szerintem ne szexeljetek gumi nélkül. A beleélvezéses dolgot pláne felejtsétek el.
Volt monogam szexkapcsolatom sraccal, harom honapig tartott. Eleinte csak gumival engedtem, foleg mivel nem szerettem a beontest (azota megtanultam rendesen csinalni, es elvezni).
Egy honap utan engedtem neki hogy belem elvezzen, pontosabban a szamba. Mivel inkabb top vagyok, igy a fenekem kozeleben nem sokat jart, de ket honap utan engedte hogy oda elvezzek (igaz azt az anyag pocseklasanak tartotta).
Az első válaszolón besírtam, hülye és még okoskodik is :)
De amúgy, ha megbízol valakiben, akkor hagyod, különösen, ha bizonyítottan nem beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!