Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg és biszex srácok! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg és biszex srácok! Ti negatív HIV-tesztet követően megengeditek, hogy a párotok belétek élvezzen?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Monogám kapcsolatban, ha megbízunk egymásban, persze ehhez, hogy kialakuljon a bizalom idő kell, addigra meg kimutatható. Utána minden további nélkül engedném neki, sőt szeretném is :)
2014. jún. 26. 01:06
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Már lassan egy éve vagyunk együtt a párommal. Eleinte mi is óvszerrel csináltuk, de már rég óta csak anélkül. Nem volt HIV teszünk, de nem is volt kitől elkapnunk. Nem csaljuk meg egymást, így a veszély is minimális. Ebből kifolyólag a kérdésedre válaszolva én engedem.
2014. jún. 26. 07:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A párommal monogám kapcsolatban élünk évek óta, így gumit nem használunk nagyon rég óta. Ebből kifolyólag tesztet sem csináltatunk. Annó a kapcsolatunk elején egyszer voltunk teszten mindketten, de akkor is csak azért, mert egy teljes orvosi vizsgálat része volt.

Ha bármelyikőtök kicsapong, akkor szerintem ne szexeljetek gumi nélkül. A beleélvezéses dolgot pláne felejtsétek el.

2014. jún. 26. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:
nem engedem meg senkinek. Talán hosszú évek után igen, egyénként nem. Fő a biztonságom!
2014. jún. 26. 21:20
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Volt monogam szexkapcsolatom sraccal, harom honapig tartott. Eleinte csak gumival engedtem, foleg mivel nem szerettem a beontest (azota megtanultam rendesen csinalni, es elvezni).

Egy honap utan engedtem neki hogy belem elvezzen, pontosabban a szamba. Mivel inkabb top vagyok, igy a fenekem kozeleben nem sokat jart, de ket honap utan engedte hogy oda elvezzek (igaz azt az anyag pocseklasanak tartotta).

2014. jún. 27. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Gumival sem engedem, hogy belém élvezzen. Wuuuh. Nem.
2014. jún. 27. 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Az első válaszolón besírtam, hülye és még okoskodik is :)

De amúgy, ha megbízol valakiben, akkor hagyod, különösen, ha bizonyítottan nem beteg

2014. júl. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!