Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor milyen is az én szexualitásom?
Nem vagy egyedül. Nő létemre pasikból nekem is a feminin alkatú férfiak jönnek be (pl. Gabriel Mann - a Bosszú c. sorozatból, sztem iszonyatosan helyes, tetszik, hogy kifinomult a mozgása, elegéns de közben laza is stb.)
És nőknél is a nőieset preferálom, és érzelmileg is közelebb állnak hozzám, mint a férfiak (még ha olyan helyes is a pasi, mint Gabriel, vhogy akkor is a nők...).
Amúgy az orientáció nem fekete vagy fehér. Ezért nem szerencsés a skatulyázás, mert az egész élet folyamat, így a szexualitás is (teszem azt, vki egy időszakban jobban húz a saját neme képviselői felé, máskülönben pedig a másik nem érdekli). De ez a kérdés úgyis le fog tisztulni, ha találkozol vkivel. Mert ha megtalálod, és tartós kapcsolatra terveztek, nem hiszem, hogy akkor már olyan sokat számítana, hogy kik keltik fel az érdeklődésedet (persze egészen addig, amíg boldog párkapcsolatban élsz).
Próbáld ki azt ami jól esik :) Az hogy párkapcsolatot nem tudsz elképzelni...hát...ezzel sokan így vannak eleinte egyébként, persze lehet, hogy neked tényleg nem való nővel a párkapcsolat :)
Szerintem nem te vagy az egyedüli nő akinek nem jönnek be a tipikus férfias pasik.
Szóval adj lehetőséget mindennek, amihez kedvet érzel, mert ha a vágyaid nem is teljesen érthetőek, "gyakorlatban" biztos kiderül, hogy mi az, ami bejön :)
te olyan bi vagy aki jobban szereti a fiukat mint a lányokat mivel kell a nőiesség,csak azzal nemigen tudsz mitkezdeni.
A Kinsey-skálán 4;5 lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!