Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Őszínte felmérés! Szerintem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszínte felmérés! Szerintem a legtöbb pasinak vannak biszex fantáziái és csak a társadalom negatív hozzáállása miatt nem vagy csak titokban éli ki ezeket. Férfi létedre te is fantáziálsz néha más pasikkal való szexuális élményről?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 00:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
17-es: én pl. meleg vagyok, és mindenkit felpontoztam, aki értelmes választ adott, így a tiedet is.
2014. máj. 30. 18:48
 22/32 A kérdező kommentje:
Én is biszex vagyok és az össze nem ellenséges hangvételű kommentet felpontoztam mert ez a kérdés pont az előítéletek ellen szól.Ha minden pasi bevallaná az ilyen jellegű vágyait nagyon hamar változna a dolog megítélése.Pl szoptam már le úgy pasit aki állítása szerint hetero volt de a barátnőjét izgatta a dolog ,és utána rendszeresen kérte mert nagyon bejött neki.csatlakoztam be úgy párhoz ahol az ő eredeti elkélpzelésük annyi volt ,hogy én foglalkozom a csajjal de néha szopjam a pasit is,a vége az lett hogy míg últ a nője a stámon keményen adott a seggemnek is és ő is meglovagolt...de rengeteg példát tudnék még felhozni,és örülnék ha változna a dolog társadalmi megítélése mert sokak életét színesebbé és izgalmasabbá tenné ha bátran megvalósíthatnák vágyaikat és nyíltan beszélhetnének róla.
2014. máj. 30. 19:43
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Az rendben van, hogy te ennek örülnél, viszont tessék elfogadni, hogy nem mindenki biszex!

Lassan már nekem kell szégyellnem magam, meg kissebbségnek éreznem magam, amiért csak a női nemhez vonzódok.

Nem lenne nekem semmi bajom veletek, ha TI IS ELFOGADNÁTOK MINKET, HETERÓKAT! Ne akard már rámkényszeríteni, megmagyarázn nekem, hogy vannak meleg vágyaim. Nincsenek, nem voltak és - valószinüleg - nem is lesznek.

2014. máj. 30. 19:48
 24/32 A kérdező kommentje:
23 as mint írtam az ellenkommenteket is felpontoztam mert nem vagyunk egyformák és ez ígyjó,de a heteróknak is el kell fogadni hogy egyes felmérések és személyes tapasztalatok alapján a biszex férfiak alig 10 % a vállalja fel ismerősei vagy családja előtt a vágyait és szexuális orientációját és többségük annyira cikinek érzi hogy talán soha nem meri megélni a fantáziáit és ez nagyrészt az egyes heterok által képviselt ellenséges kirekesztő hozzáállásból fakad.
2014. máj. 30. 20:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
nem csak fantáziálok rólla.
2014. máj. 31. 00:42
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Fantáziálok róla, és néha (évente kb 1-2 alkalommal) csinálom is... :)
2014. jún. 1. 09:22
 27/32 anonim ***** válasza:
83%
Én is gondotlam rű, sőt egyszer regeltem egy társkeresőre ahol csak a farkam felraktam. írtak sokan de paráztam, pedig érdekelne milyen ha kielégít egy srác, de félek h elkapok vmit. Pedig jó lenne...
2014. jún. 11. 10:02
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem csak fantáziálok, de ritkán van ilyen kalandom.

Szerintem a legtöbb hasonló állású ember mélyen hallgat még itt is, sokan meg még önmagukkal küzdenek, így ezt soha nem fogjuk megtudni.

Nem mondtam, hogy többség, fogalmam sincs, hogy mi az arány.

2015. jún. 28. 19:01
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően heteronak tartom magam. De mégis vannak ilyen vágyaim, amikben fiúk szerepelnek. :) Amit szívesen kipróbálnék fiúval az az oda-vissza orál, és oda-vissza anál. :) De nagyon kevés olyan fiúval találkoztam idáig, akivel ezt el tudnám képzelni. Elsősorban olyan fiúval tudnám ezt kipróbálni, aki fiatalos, vékony, tetőtől talpig szőrtelenít, és kicsit inkább lányos, mint fiús. Tehát egy férfias pasival nem menne. De egy lányosabbal talán igen. :) Csókolózni úgy érzem nem menne fiúval, viszont nagyon szívesen leszopnám és meglovagolnám. :)
2015. aug. 23. 23:21
 30/32 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek.

Találkoztam már ilyen hetero pasival. Én voltam a passzív. Mondjuk kigyúrt vagyok, de arcra lányos és szőrtelen mindenhol. És lefeküdtünk. pedig hetero a srác, azóta is csak csajozik.

szóval szerintem nagyon sokan fantáziálnak ilyen dolgokról és meg is teszik titokban.

2015. aug. 31. 12:02
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!