Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez biszex hajlamra utalhat?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és gyakran gondolkozom mostanában arra,hogy milyen lehet egy lánnyal,ha pl ő ujjazna stb. Van barátom és nagyon szeretem,jó vele a szex is. Szóval elgondolkozok ezen,de ha meglátok egy szépnek vagy dögösnek mondott lányt,nem érdekel,nem is nézek rá úgy mint pl egy fiúra,akire azt mondom: jól néz ki. Nem érzem egy lánnyal se,hogy jó lenne,csak elgondolkozok rajta,hogy egyáltalán egy lánnyal milyen lehet2014. ápr. 30. 18:24
1/4 anonim válasza:
Ezt kíváncsiságnak hívják, próbáld ki és döntsd el, hogy a te műfajod-e
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam az elején mint te. Most épp ott vagyok hogy kipróbálnám 3-asban a párommal meg egy lánnyal. Nem lehet tudni kinél mi ez, az én esetemben lehet hogy biszex vagyok. De ha te nem igazán akarnád kipróbálni akkor az nem biszexség.
3/4 anonim válasza:
szinte szóról szóra ugyanez a sztorim. ha gondolod irj üzit szívesen beszélgetnék
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális, de olyan NINCS, hogy biszex hajlam!
Ha már fantáziálsz MÁR AZ BISZEXUALITÁS!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!