Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk ti benne lenétek, hogyha egy pasi csak az orált szeretné kiprobálni?
Kicsit off,de szerintem ti mezei homoszexuálisok vagytok nem biszexek. Ha simán biszexek lennétek akkor a társadalom normáinak megfelelően inkább a női nemre hajtanátok és ha még néha tetszene is elfelejtenétek a férfiakkal való bármiféle kapcsolatot. Viszont ha igazi homoszexuálisok vagytok akkor meg próbáljátok elhitetni magatokkal h nem vagytok homok csak biszexek,mert az mennyivel jobb és akkor nem bu..zn@k le az utcán,de a lényeg az hogy úgyis fiúkkal akartok lenni ergo homoszexuálisok vagytok csak még ti se vagytok hajlandóak belátni. Pedig ez az első lépés a dolgok kezelésére. Bocs ha ez megbántott valakit,de az esetek nagy részében igaz az állításom.
On: nem vagyok se biszex se homoszexuális és ki sem próbálnám sose,de nem zavar ha nem az utcán végzitek..
#8-as.
Te elolvastad, amit írtál?! Szerintem menj vissza órára, nem hiszem, hogy a tanárnéni örül, hogy netezel...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!