Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tenne egy leszbikus anyuka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tenne egy leszbikus anyuka?

Figyelt kérdés

Leszbikus gondolataimról azt hittem, hogy ideiglenes hülyeség. Aztán szültem 2 gyereket (5 és 15) és 35 évesen és a 3. férfival is tönkrement a párkapcsolatom, rájöttem hogy ez az ideiglenes hülyeség.

Szerelmes vagyok egy lányba több éve. Elég gáz a helyzet, mert egy nagyon jómódú családból jött és tanult szép lányról van szó, akinek ráadásul egy celebbel(nő de hivatalosan van pasija) volt kalandja. Nagyon aranyos lány és nagyon szereti a gyerekeimet, és elmondta hogy nem vagyok neki semleges.

Félek, mert úgy érzem a lány közelébe sem érek, és ezért csak kihasználna.

Viszont szeretem. És tudom, hogy amíg nem nyitok felé, addig nem fogom ezt sosem megtudni. Tudom, hogy őszintén szereti a gyerekeimet és velem is őszintén beszélt a problémáiról.

de a másik az, hogy tudom hogy ő szeretne gyerekeket és nem akarom elvenni az életét és a fiatalságát. Plusz otthon nem is vállalnám fel őt, mivel külföldön élek, max kihoznám magammal.

Legnagyobb félelmem, hogy nem tudnám neki megadni mindazt ami neki kellene. Ráadásul nem tudom mit szólnának a gyerekeim. Vélemény?

2014. ápr. 11. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

lépned kéne,mert ő nem fog ezt így simán lehet tudni.

A másik,hogy szerintem is fontosabb,hogy boldog legyél,ha ehez egy másik lány kel akkor úgy. A nagyobbik lány elég normálisank tűnik és szerintem a kissebikkle sem lesznek gondok,majd megérti egy gyereknek nem kell mindent értenie.

2014. ápr. 12. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
De ez egy betegség ettől függetlenül legyél boldog a gyerekek megértik.
2014. ápr. 12. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Nem biztos, hogy valóban szerelmes vagy a lányba, inkább rá vetíted ki az önmagad csalódásait, ill. benne látod a megoldást. Mint írod, több éve tart ez az állapot, egyre jobban megerősödött benned, mivel nem volt olyan jelzés, amitől ez az érzés kioltódott volna. A plátói szerelmek addig tartanak, amíg be nem teljesednek, ugyanis akkor már ebben a kapcsolatban megjelennek a nemszeretem dolgok is. A képzeletünk igen meg tud vezetni, és a távolság erre még rá is tesz. Hajlamosak vagyunk felruházni a szerelmünket nagyon sok pozitívummal, aztán meg jön a csalódás. Ne hidd azt, hogy a három tönkrement kapcsolat után ez beteljesülne, és kitartana örökre. A három kapcsolat arra utal, hogy nálad ez lehet; olyan elképzelt tulajdonságokkal ruházod fel a partnered, amellyel az nem rendelkezik, és a józanodás hozza magával a kapcsolat megromlását. A sors pedig összehozott egy másik ilyen emberrel, történetesen mindketten nők vagytok. Minél hosszabban álmodoztok, annál bizonyosabb, hogy belevágtok előbb-utóbb, de borítékolható az is, hogy ez a kapcsolat is tönkremegy. 35 évesen pedig akármennyire is tagadod önmagadnak, egy leszbikus kapcsolat a tudatod mélyén mindig bűntudatot fog generálni benned. Véleményt kértél, azt mondtam el, nem tanácsot adtam. 58F.
2014. ápr. 27. 21:43
 14/14 Magányos_srác válasza:
100%

Már a kérdésnél is mondtad hogy neki sem vagy közömbős. Késöbb pedig ezt megerősítetted! A vak is látja hogy ha összeszednéd a bátorséágod, ő is szeretne veled lenni. Csak te gondolkodsz ezen túl sokat, de én biztosra veszem ha nem gondolkodnál ennyit, már réges rég együtt lennétek :)

Én drukkolok nektek!

2014. máj. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!