Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tenne egy leszbikus anyuka?
Leszbikus gondolataimról azt hittem, hogy ideiglenes hülyeség. Aztán szültem 2 gyereket (5 és 15) és 35 évesen és a 3. férfival is tönkrement a párkapcsolatom, rájöttem hogy ez az ideiglenes hülyeség.
Szerelmes vagyok egy lányba több éve. Elég gáz a helyzet, mert egy nagyon jómódú családból jött és tanult szép lányról van szó, akinek ráadásul egy celebbel(nő de hivatalosan van pasija) volt kalandja. Nagyon aranyos lány és nagyon szereti a gyerekeimet, és elmondta hogy nem vagyok neki semleges.
Félek, mert úgy érzem a lány közelébe sem érek, és ezért csak kihasználna.
Viszont szeretem. És tudom, hogy amíg nem nyitok felé, addig nem fogom ezt sosem megtudni. Tudom, hogy őszintén szereti a gyerekeimet és velem is őszintén beszélt a problémáiról.
de a másik az, hogy tudom hogy ő szeretne gyerekeket és nem akarom elvenni az életét és a fiatalságát. Plusz otthon nem is vállalnám fel őt, mivel külföldön élek, max kihoznám magammal.
Legnagyobb félelmem, hogy nem tudnám neki megadni mindazt ami neki kellene. Ráadásul nem tudom mit szólnának a gyerekeim. Vélemény?
lépned kéne,mert ő nem fog ezt így simán lehet tudni.
A másik,hogy szerintem is fontosabb,hogy boldog legyél,ha ehez egy másik lány kel akkor úgy. A nagyobbik lány elég normálisank tűnik és szerintem a kissebikkle sem lesznek gondok,majd megérti egy gyereknek nem kell mindent értenie.
Már a kérdésnél is mondtad hogy neki sem vagy közömbős. Késöbb pedig ezt megerősítetted! A vak is látja hogy ha összeszednéd a bátorséágod, ő is szeretne veled lenni. Csak te gondolkodsz ezen túl sokat, de én biztosra veszem ha nem gondolkodnál ennyit, már réges rég együtt lennétek :)
Én drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!