Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg azért gyúr sok srác,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azért gyúr sok srác, mert kicsit a pénisze vagy bi?

Figyelt kérdés
Egy bi haverom mondta, hogy ő pl azért gyúr, mert így férfiasabb és nem mondhatják rá h nem heteró. Egy barátnőm meg azt mesélte, hogy a kondis passiknak mind kicsi volt, akikkel volt.

2014. márc. 27. 17:05
1 2
 11/15 openyoureye ***** válasza:
100%
dettó, 17 és 8 éve edzek.
2014. márc. 27. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
ezt a kis pénisz meg bu.z.is témát azok terjesztik, akik dagadt disznók vagy nyikhaj ropiemberek, és lusták megmozdulni, hogy kicsit is tegyenek valamit az alakjukért. Könnyebb elterjeszteni, hogy aki edz, formálja magát, az maga a sátán! :D
2014. márc. 27. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
17 cm,gyúrok és bi vagyok.
2014. márc. 28. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es.

Leszbikus vagyok és azért "terjesztem" ezt mert nem egy ilyen meleget ismerek :)

2014. márc. 28. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
14. Én meg ismerek egy meleg tanárt, akkor most terjesszem el, hogy az összes tanár meleg?
2014. márc. 28. 15:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!