Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek adis-es lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adis-es lehetek?

Figyelt kérdés
Gumi nélkül szexeltem párszor:s Vagy mi a tünete? Eléggé megvagyok rémülve:S

2014. márc. 23. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Első tünet: hülye kérdéseket teszel fel GYK-n
2014. márc. 23. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Adidast akartál irni vagy AIDS-et?
2014. márc. 23. 11:58
 3/11 Zakathol ***** válasza:
62%
Ady "Y"-al írja a nevét, nem "I"-vel.
2014. márc. 23. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy vagy lány? Ha fiú váladék folyik a húgycsővedből ha lány azt nem tudom mi a tünete.
2014. márc. 23. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ha fiú váladék folyik a húgycsővedből ha lány azt nem tudom mi a tünete."

Az a tripper és nem az AIDS.

Egyébként ha nem Budapesten szexeltél óvszer nélkül, análisan, akkor a fertőződésed esélye erősen konvergál a nullához.

2014. márc. 23. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

De ha komolyan veszed, miért nem google-özöl egy ICIPICIT?

Az aids a betegség, ami évek alatt alakul ki, most maximum hiv fertőzött vagy.

"Az influenzához hasonló megbetegedést, amely a megfertőződés után pár héttel jelentkezik, más néven szerokonverziós betegségnek is nevezik. A becslések szerint a HIV-fertőzöttek 80 százaléka tapasztalja az ezzel a betegséggel járó panaszokat a már említett időszakban. Az következő tünetek a leggyakoribbak:

láz, hőemelkedés

torokfájás

bőrkiütések

fáradtság

izületi fájdalmak

izomfájdalmak

megduzzadt mirigyek, nyirokcsomók

A fenti, akár négy héten át tapasztalható tünetek azt jelzik, hogy az immunrendszer elkezdett harcolni a vírus ellen. Természetesen a már említett tüneteket akár más betegség is előhívhatta, ezért az első és legfontosabb tennivaló ilyen esetben a HIV szűrés elvégzése, amelyre Budapesten és több vidéki nagyvárosban is lehetőség van. Miután az első tünetek lecsengenek, a HIV-vírus gyakran hosszú évekig semmilyen panaszt nem okoz a fertőzött szervezetben. Ez alatt az idő alatt – amelyet aszimptómás HIV-fertőzésnek is hívnak – a vírus tovább terjed a szervezetben és további károkat okoz az immunrendszerben. Ez a folyamat akár 10 évig is eltarthat, miközben a fertőzött egyébként teljesen jól érzi magát."

2014. márc. 23. 14:13
 7/11 A kérdező kommentje:
fiú vagyok és meleg.Izomfájdalom van,és izűleti is jelenleg a torkom nem fáj
2014. márc. 23. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont senkit nem érdekel, ebből mi nem tudunk neked megmondani semmit. Tesztelj majd (nem tudom mennyi idő után kell), addig meg ne szexelj.
2014. márc. 23. 19:02
 9/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Lehet egy sima kezdeti influenza is.Vagy valami hasonló vírus.Ha ilyen gyanúd van menny el szűrő vizsgálatra.
2014. márc. 24. 04:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy èvvel ezelőtt volt egy egyèjszakás kalandom egy meleg sráccal.másnap bepánikoltam...utánnanèztem a tüneteknek ès amit olvastam rá pár napra produkáltam is...azthittem megőrülök.tiz hèt múlva elmentem aids sszűrèsre...szerencsère, hála istennek negativ lett.azt tudom mondani h menj el es nezesd meg magad.jobb lessz utánna.es remènykedjunk h nincs emmi baj.
2014. márc. 24. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!