Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akkor most meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Van barátnőm hosszú ideje, akit nagyon szeretek és mindig lánnyal volt dolgom, de a fiúk is érdekelnek kb. 12 éves korom óta. Az utcán megnézem a szép lányokat, de valahogy a fiúk jobban "lázba hoznak", pedig teljes erőmből próbálom elfojtani ezeket az érzéseimet. Minél idősebb vagyok, annál nehezebb. Mindig ürességet érzek belül. Persze erről még senkinek sem meséltem és szégyellem is. Mit tegyek? Ismerkedjek fiúkkal? Esetleg jár valaki ugyan ebben a cipőben? Köszi a válaszokat! 19/F

2014. márc. 13. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ismerkedj fiúkkal:)
2014. márc. 15. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is hasonló cipőben járok... tavaly elkezdtem neten ismerkedni, de komoly kapcsolatot nem sikerült találni. Fél éve kb lezártam a múltat, és újat kezdtem, remélve, hogy visszatér az érdeklődésem a lányok felé, és viszonylag jól elvoltam. Ebben a hónapban viszont megint azt látom, hogy a srácok hoznak lázba, és nagyon nem tudok mit tenni ellene. Közben meg egyedül vagyok, és ha így haladunk, megint ott fogok kikötni, ahol tavaly. Bár a netes ismerkedést semmi szín alatt nem ajánlom. Feltéve ha hosszútávú kapcsolatot keresel. Mert ha csak szexhavert, arra könnyen találhatsz embert. Nagy az Isten állatkertje a meleg társkeresőkön is. De még milyen nagy.

Remélem, sikerül eldöntened, hogy hogyan is tovább. Baromi nehéz téma ez, nem mindegy, milyen irányba lépsz tovább.

Legjobbakat neked!

23/F

2014. márc. 29. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Ha a barátnődhöz is vonzódsz és szerelmes vagy belé, akkor inkább bi vagy, mint meleg. Ha igazából nem szeretnéd, akkor azt gondolom csak érezné, tehát nem lennétek együtt. De persze sokmindenen nem nagyon változtat, hogy melyik kis dobozba pakolod be magad.

Veled egy idős vagyok, meleg, és én is próbáltam kifejezetten a lányokat megnézni utcán ha sétálok pl, de nem érdekelnek úgy, nem ment és nem is megy. De már ott tartok, hogy nem bánom, sőt: beleszerettem most egy fiúba :)

Ezt azért írtam le, mert biztos Te is érzed, hogy tényleg vonzódsz-e a fiúkhoz vagy nem. Mert lehet érezni szerintem, hogy csak elismered ha helyes egy srác vagy esetleg irigyled a külsejét, vagy vonzódsz (is) hozzá.

De ha (inkább) a fiúkhoz vonzódsz, akkor ne áltasd a barátnődet :/ Illetve gondolom, hogy mivel Te egyértelműnek akartad tekinteni, hogy nem vagy meleg, ezért gondoltad természetes, hogy lánnyal vagy kapcsolatban. De ne verd át se magadat, se őt, jobb lesz sokkal, ha őszinte vagy mindkettőkhöz :/

De ha már 12 éves korod óta érdekelnek fiúk, akkor azóta elég sok időd volt kárttenni magadban az elfojtással :/

Ne félj magadtól :) Ugyan az maradsz aki voltál, ha elfogadod, hogy meleg vagy vagy bi.

És légy tökéletesen őszinte, az segít a legtöbbet, jobb lesz!

Sok sikert magaddal kapcsolatban! :)

2014. márc. 29. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ennyi idő elteltével is, sokat segítettek! Szoktam itt kérdéseket olvasgatni meleg témában és mindig érdekel a végkifejlet, ezért leírom én is. A lányok már abszolút nem érdekelnek, beismertem magamnak és elfogadtam, hogy meleg vagyok. :)
2015. dec. 22. 01:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Remelem jol alakul azota az eleted :)
2015. dec. 23. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!