Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A berátnöm biszex . Titeket zavarna?
Akkar most egy lányal talizni.
Engem nem zavar ....
őszintén igen, mert az nem kiduma, hogy mindkét félhez vonzódok, ergo nyugodtan megcsalhatlak mással.
A párod a párod, tökmindegy milyen nemű, de akkor is csak egy legyen belőle. Persze ha mindketten beleegyeztek akkor ok, de akkor ugyan olyan jogod van neked is mással találkozni, mindegy, hogy fiú vagy lány.
Engem zavarna, mert ez ugyanúgy megcsalás. Nyitott kapcsolatba beleférnek ilyen dolgok, de nálam az ilyesmi nem játszik, hiába a saját neme, ugyanúgy azt jelenti, hogy én nem vagyok neki elég, nem szeret engem annyira, hogy csak velem akarjon lenni. Az, hogy valaki biszex, még nem ok arra, hogy hűtlen legyen, de te tudod. Számomra ez a megalázás magas foka.
19L
Én azért ezt biztos hogy kihasználnám a helyedben.
Kis tricikli ;)
Ha téged nem zavar akkor semmi gond. De ha van kedved egy jó kis hármas kettyintéshez akkor kérdezd már meg, hogy benne lenne e?
Max nem engedi meg, hogy a másik lánnyal bármit is csinálj, de gondolj csak bele. Tolod a csajodat hátulról, ő meg egy jó kis sunát nyalogat. Van potenciál a játékban. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!