Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet leküzdeni a szextől és a kapcsolattól való félelmet?
fiú vagy lány vagy miért nem mered kipróbálni abból semmi rossz dolog nem sülhet ki hidd el :D:D
És melyik nemmel szeretnél kapcsolatot ??
Hmmm ez érdekes mert inkább a fiatalabb korosztálynál szokott ez a probléma lenni.
Szerintem egyáltalán nincs okod ennyire félni nyugodtan próbáld ki..előfordulhat ,h első alkalommal bűntudatod lesz nekem is volt,de ha magadban sikerül "rendet rakni" és elfogadni ezt a dolgot megszűnik mint a karikacsapás szerintem sokkal több lelki problémád lehet ebből ha mélyre temeted és megpróbálod elnyomni magadban.Próbáld ki ismerkedj mind a 2 nemnél és idővel megfogod tudni ítélni ,h melyikkel szeretnél kapcsolatot kiépíteni.Ha csajjal nem kell közölnöd vele ezt a dolgot feltétlenül ,de vannak olyan nők akik ezt képesek felfogni és elfogadni hidd el létezik ilyen is :)Szóval fel a fejjel!! Merj nyugodtan nyitni az azonos neműek iránt is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!