Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? (bőv lent)
Figyelt kérdés
Meleg srác vagyok,és van egy lány barátnőm.Ma közölte velem hogy van párja,akivel már három hete együtt van,úgy tettem mintha örültem volna neki:( Azóta nagyon szomorú vagyok mióta megtudtam:( Miért nem tudok örülni neki? Miért érzek így? Annyit tudok hogy nagyon szeretem őt:))Volt már így valaki?2014. febr. 25. 16:34
1/3 anonim válasza:
mert ugy érzed elveszited őt,mint barátot,meg az ő barátja lehet nem örül a ti kapcsolatotoknak, tehát elveszitheted..ilyesmi miatt
2/3 A kérdező kommentje:
Ő az egyetlen csaj barátom,akivel mindent megosztottam,és nem tudnám el képzeni nélküle:((
2014. febr. 25. 16:49
3/3 anonim válasza:
Hasonló szituban voltam én is,mint te.
Jogos benned a félelem,azért hogy elveszítheted.
Ez lehet hogy megtörténik ha a kapcsolata hosszútávúra alakul.
Egy lényeges dolog:Az,hogy nem örülsz neki,az valahol érthető...De! Ne akard őket szétválasztani mert tuti
el fogod akkor veszíteni őt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!