Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék ha izgat, hogy egy másik fiú verje a farkam?
Akkor miért tetted fel a kérdést, ha nem tetszenek a válaszok? Én meleg vagyok, én írtam a kettővel ezelőtti választ... nemt tudom miért kell akkor itt tagadni meg leverni egy hisztit. B**i vagy és kész. Én meleg vagyok de érdekes módon nem kívánok csöcsöket fogdosni vagy p*nc*t nyalni... te meg "heteróként" azt akarod hogy kiverje neked egy pasi, azaz megfogja a te farkadat az ő kezével... mi ez ha nem kívánás, vonzalom?
OMG, kezdem érteni sokan miért vannak előítéletekkel e melegek iránt... az ilyenek miatt. "Nem vagyok én meleg csak szeretem a fütyit."
Hátizé.
Alapvetően amit akarsz, az biszexsszé tesz. Pont. Ez mondjuk még nem kötelez semmire,lehetsz te egész életedben lányokkal is, ha úgy gondolod.
Az az érdekes benned, hogy csak most, 20 fölött vannak ilyen gondolataid. Ha korábban nem volt, akkor érdemes átgondolni, mitől változhattál ilyen nagyot.
17-es: ne csodálkozz, ha valakinek huszonévesen jut eszébe, hiszen a ma 50-60(-70)-esek szexuális elzártságban (elnyomorításban) nőttek fel és éltek évtizedekig, s most van inger-környezet, hogy eszükbe juthat: mit nem próbáltak ki soha... Aztán ha most lelkierőt vesznek egy próbára, akkor vagy megnyugszanak, hogy hát ezt nem is akartam volna, vagy rádöbbennek, hogy igazából nekik a biszex élet lett volna az igazi (s mivel már pótolhatatlan, eléggé letargiába is eshetnek).
S itt annak is a magyarázata, hogy a ma idősebbek miért fiatallal szeretnének kézimunka-próbát, mert fiatalon maradt ki ez a kíváncsiságból eredő játszadozás. :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!