Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Titeket is folyton csak átvernek?
Figyelt kérdés
Ismerkedem már egy ideje és folyton átvernek:( Mármint pl 1 hónapja tervezünk talit egy sráccal. Kértem ha nem jövök be mondja meg, de nem mondja. Sőt, ő ír rám. Azonban ma is pl lemondta a talit. Tegnap beszéltük meg mára, de még tegnap késő este lemondta. Nem kezdő, mert már régóta keres fiút és volt már 3 sráccal. Szóval nem gondolom h az lenne az ok.... :( ÚGY UTÁLOM MÁR az ismerkedést:(2014. febr. 5. 23:18
11/14 A kérdező kommentje:
Írj:)
2014. febr. 6. 19:46
12/14 anonim válasza:
"Vékony legyen, passzív, értelmes és szeresse a szexet" - jah, akkor te is csak az a szexet kereső fajta vagy... aztán egy szex után elfelejted a másikat... nem csodálkozok már semmin... pfff
13/14 anonim válasza:
és arra nem gondoltál esetleg, hogy tényleg valami közbejön neki és azért nem tud veled találkozni?
14/14 anonim válasza:
hasonlóak a tapasztalataim.
mondjuk én sem ugrok első szóra,én mindig levelezek,vagy skype-olok előtte a sráccal. aztán tali,de valami nyilvános helyen,többször is. és ha rendben van akkor megyekfel hozzá.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!