Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexé válhatok ha sráccal is kipróbálom?
Normális ember fejében ez fel sem merül.
Szóval az vagy...
Nem válhatsz, hanem az is leszel :D
Ha teljesen hetero lennél, sosem jutsz el egy pasi ágyába
És honnan tudjátok, hogy csinálta-e már csajjal? Egy dolog az is szó a kérdésben....
szóval mi van ha alapvetően homár vagy, csak így akarsz finomítani picit a kérdéseden, hogy mit szólunk hozzá? :D
omg!!!
Az ember annak születik vagy nem.Vagy elnyomja 1 életen át vagy nem!
Az ,h kipróbálod semmit nem jelent attól még nem fogsz azzá válni csak eltudod majd dönteni ,h a késöbbiekben téged ez mennyire érdekel vagy mennyire nem.
De ha már ennyire foglalkoztat igen lehet ,h van benned 1 kis biszex hajlam na bumm akkor sincs semmi baj .Teljesen normális dolog.Miután kipróbáltad eltudod dönteni ,h mennyire van nagy szerepe ennek az életedben.
Én elítélem a bu@@ikat illetve, azokat a lányokat is, akik csak "kipróbálás" képpen csókóloznak egymással. Ha mondjuk egy lány tenné fel a kérdést hogy kiprobálhatom-e egy másik lánnyal sok ilyet olvastam már a gyk-n akkor olyan válaszok vannak hogy ez természetes ilyen korban probáld ki stb.. Hát én azokat illetve ezt is kedves kérdező amit kérdeztél elítélem.. Ha így halad a világ lassan már az lesz hogy kirpobálhatom e macskámmal vagy a kutyámmal vagy az aranyhörcsöggel, meg a ponty hallal stb. Az embereknek semmi nem elég. Egyre jobban hülyülnek be.
21/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!