Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intézetisek! Tényleg van ilyen "beavatás"?
gyerekek=szörnyek
velem is történtek hasonló megaláztatások egészen 15 éves koromig,senkinek nem kívánok hasonlót,az egész személyiségem tönkretette.
azóta tiszta szívemből gyűlölöm a gyerekeket.kipécézik a leggyengébbet és csoportosan szekálják.
dögöljön meg kínok között az összes ilyen ezt kívánom.
#5) A szülői házban nevelkedett gyerekek is szörnyetegek. Az iskolákban akkor nem lenne ennyi szekálás, megalázás. Persz a szülőre is lehet kenni, de nem egy példát láttam arra, hogy otthon tündéri a gyerek, iskolában meg egy égetni való. Szülő el se hitte, hogy a gyereke ilyen.
A gyerekeknek nincsenek még kifejlődve annyira a szociális érzékeik, mondhatni buborékban élnek, míg ki nem kerül a felnőtt létbe és meg nem tanulja a kutyafittyet. Addig ahogy fentebb írták, igazi kis szörnyek. Normális-e, hogy élvezettel nézik, ahogy hangyát pörkölnek nagyítóval? Sajna én is csináltam, nem vagyok rá büszke.
Nálunk ilyen nem volt, de pl ha valaki (ez sima suli) nem jött közös masztira azt azért piszkáltuk. Kiderült fitymaszűkülete van. Ennek köszönheti hogy végül kezelte orvos.
Aztán olyanról csak hallottam, hogy a suliba egy srácot kényszerített 2 srác hogy leszopja de a srác akiről szó van eleve olyan b-zis volt és szerintem kicsit fogyatékos is. Folyton bántották. :(
Én csak erre "a gyerekek szörnyetegek" felvetésre reagálnék.
A pályámat tanárként kezdtem, és fiatal pályakezdőként elkövettem azt a hibát, hogy túlságosan megbíztam a gyerekekben. Voltak 8.-asok, akikkel szabályosan barátok voltunk. Most már eszembe nem jutna ilyet tenni, de akkor még rutintalan kezdő voltam, és talán túl gyerekes is.
Sajnos meg kellett azt tapasztalnom, hogy bizony aki egyik nap még a legjobb barátjának tart, az is ha az érdeke úgy kívánja, szemrebbenés nélkül képes hátbaszúrni. Nem mondom, hogy mindegyikük ilyen, mert vannak, akiknek tényleg gyermekként is van józan lelkiismeretük, de sajnos ők vannak kevesebben. A többség mihelyett nyeregben érzi magát, vagy éppenséggel az érdeke úgy kívánja, bármikor képes kis szörnyeteggé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!