Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok! Ti tartotok dugi havert?
Igen, ez volna az álmom, legyen egy jó feleségem és egy jó barátom - akivel persze titokban rendszeresen megéljük azt, akit a nőkkel nem lehet. Így volna komplett az élet, hiszen az embert úgyis bi-nek teremtette az élet, csak a legtöbben mélyen elnyomják ezen vágyaikat, vagy nem is mernek rágondolni. Sztem egyébként ezekből a nagyon ellenzőkből lesznek a homofóbok, mondván: ha én nem merem megtenni, nehogymár te vidáman kujonkodj a barátoddal, barinőddel..
Ha volna ilyen "testi-lelki" jóbarátom, akkor nem kéne keresgélni néha kétes kalandokba belemenni stb. Olvastam ismerkedő oldalakon élménybeszámolókat, hogy hány éve élnek így lány-lány, fiú-fiú kapcsolatok a valódi párjuk, gyerekeik mellett...
Ha ilyenre vágysz és "normális" gondolkodású, rendezett életű, nem kövér jóképű pasi vagy, írhatsz nekem priviben, hátha összejöhetünk. Bp-i harmincas pasira gondolok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!