Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok! Ti tartotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok! Ti tartotok dugi havert?

Figyelt kérdés
Én is bi vok és gondoltam már ilyesmire, de kérdés mennyire tartható.

2014. jan. 16. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Igen,van a nejem mellett is
2014. jan. 16. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Igen, ez volna az álmom, legyen egy jó feleségem és egy jó barátom - akivel persze titokban rendszeresen megéljük azt, akit a nőkkel nem lehet. Így volna komplett az élet, hiszen az embert úgyis bi-nek teremtette az élet, csak a legtöbben mélyen elnyomják ezen vágyaikat, vagy nem is mernek rágondolni. Sztem egyébként ezekből a nagyon ellenzőkből lesznek a homofóbok, mondván: ha én nem merem megtenni, nehogymár te vidáman kujonkodj a barátoddal, barinőddel..

Ha volna ilyen "testi-lelki" jóbarátom, akkor nem kéne keresgélni néha kétes kalandokba belemenni stb. Olvastam ismerkedő oldalakon élménybeszámolókat, hogy hány éve élnek így lány-lány, fiú-fiú kapcsolatok a valódi párjuk, gyerekeik mellett...

Ha ilyenre vágysz és "normális" gondolkodású, rendezett életű, nem kövér jóképű pasi vagy, írhatsz nekem priviben, hátha összejöhetünk. Bp-i harmincas pasira gondolok.

2014. jan. 17. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elöttem levö kommentelö kerem hagyjon minket betegségeivel..
2014. febr. 6. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy olyan akivel 100%-os a diszkréció és össze tudnánk időnként járni.
2014. febr. 6. 19:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!