Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok mit éreztek mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit éreztek mikor begerjedtek egy férfira? És mitöl?

Figyelt kérdés
Szitúációk (1 beszélgetés során,Randi, Vagy akár egy szokványos találkozás egy baráttal ismerössel ami valahogy mégis izgató ez úttal nem úgy nézel rá valamiért mint máskor.Vagy vadidegenre beindulni akár csak az illata miatt vagy azért mert meg nyerö,)

2014. jan. 13. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor begerjedek akkor begerjedést érzek... ezt nem lehet leírni. :D Az illat dolog az nálam elég gyakori, mármint arra eléggé be tudok indulni, ilyenkor legszívesebben ott helyben rámásznék, leteperném az illetőt... Elképzelem, hogy vadul (ez fontos!) szexelünk... Ilyenkor általában előjönnek sajátos perverziók is, meg titkos vágyak, mondjuk közterület mosdójában csinálni (elcsépelt példa), meg ilyesmi... Azt nem tudom most hogy be szoktam-e nedvesedni, de szerintem egy kicsit igen...
2014. jan. 13. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Én ha begerjedek valakire akkor akármit mond én csak arra tudok gondolni,hogy vadul neki esek. Általában a sportoló srácoktól vagy a nagyon okos,kissé hűvös srácoktól indulok be.:D
2014. jan. 13. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Igeen, a hűvös, tartózkodó, meg a flegma magatartás még engem is beindít általában... (első voltam) Meg az sztk-s szemüveg. :DD De kajak...
2014. jan. 13. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
jaj istenem meg a kócos haj.ahw :) második voltam :D az sztk szemüveg csak akkor ha a srác egy kicsit vézna :D
2014. jan. 13. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Illat az nagyon... a bőré nem a parfümé

van egy srác aki mindig szemkontaktust tart Ő azért

a nyújtózkodás az olyan...

picike kis mosoly..

2014. jan. 21. 22:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!