Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerem fel a meleg srácokat?
Én aszt vettem észre ,hogy a "hejcegnők" nagy része is hetero , szal még az alapján se lehet meg állapítani.
Bocsi kérdező de én se tudom , az én gaydarom már túlsók emberről gondolta aszt ,hogy ő is a saját neme felé kacsingat , tévesen
Hát, azokat, akik kirívóan mások, és jobbra-balra riszálják magukat az utcán elég egyszerűen…
Az ennél kicsit komolyabb, intelligensebb kategóriát nehezebb felismerni, sőt, van olyan (köztük én is), akiről alig lehet megmondani, hogy meleg. De általában a gesztusaikról, a hanglejtésükről, vagy a stílusukról is fel lehet ismerni egy meleget. (Általában kifinomultabbak a legtöbb heteronál)
De általános érvényű ismertetőjegy nincs. Pláne, hogy a mai világban elég sok olyan hetero rohangászik, akiket első ránézésre simán melegként lehet elkönyvelni.
Én sem szoktam felismerni, bár mondjuk rajtam se látszik :)
De tényleg jó lenne vmi jel :)
24/f (m)
Nem könnyű mert a heterok közül is rengetegen lányosan viselkednek!
Az öltözködésről se könnyű, lsd fennt.
Régebben a hüvelykujon , mutatóujjon hordott ezüst gyűrű segített, de mostanában már az is általánossá vált.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!