Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lehet sikertelenségtől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lehet sikertelenségtől?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vok és így alapvetően nem a csajok álma. Ha pl felmegyek netre gond nélkül találok srácot aki kielégítsen, míg csajt nehezen. Igaz eleve más egy csa elvárása, de akkor is kezdem azt érezni, hogy azért járok csak srácokhoz mert egyszerűbb. Félek, hogy sose jövök be majd a csajoknak. Szóval mit gondoltok?

2014. jan. 3. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
nem.
2014. jan. 3. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek más jön be.. lehet hogy nem jó helyen keresgélsz :)
2014. jan. 3. 10:08
 3/8 menta34 ***** válasza:
70%
"Ha ló nincs jó a szamár is"
2014. jan. 3. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
hát aki más fiúkal van,az nem a lányok álma.kis langyi
2014. jan. 3. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ennek baromi egyszerű oka van. a fiúk könnyen kaphatók, nem kellenek érzelmek, vonzalom, elég az élvezet, egyszerűbben működünk. voltam szexrandin, és hónapokba telt hogy pár lánnyal majdnem összejöjjek, vagy nekem nem tetszettek, vagy csak szórakoztak, és elég jól nézek ki, szóval még így sem jött össze, pedig volt hogy csajok írtak rám, és volt hogy hapsik, akik rögtön bármiben benne lettek volna, persze elhajtottam őket, de ha fiúkra írok, szerintem kivétel nélkül mind eljött volna, másképp működünk, ha meleg ha heteró. és amikor valami hülye p.i.csával áldott meg a sors, sokszor legondolkodtam ,hogy a melegeknek mennyivel egyszerűbb az élet, ha szexelni akarnak, ha párkapcsolat, mi egyszerűek, és érthetőek vagyunk, a nők bonyolultak
2014. jan. 3. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
A nők nem élvezetből szexelnek és nekik amúgy is túlkínálat van szexpartnerből.
2014. jan. 4. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Hát nem tudom....
2014. jan. 4. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, ha megvan benned a bi hajlam, akkor sokkal könnyebben elcsábulsz arra, hogy inkább fiúkkal legyél, mintsem hogy tegyél valamit hosszú távon azért, hogy lányokkal lehess.

Én is ilyen voltam: 20 éves koromig csak 2 lánnyal voltam és kicsit mindig tudtam hogy bi vagyok, ezért kipróbáltam fiúval is. Meglepően könnyen ment. Nem kellett hetekig fűzni, mint a barátnőimet a legelső alkalmakkor, hogy lefeküdjünk. Megdumáltuk, aztán szexeltünk. 22-3 éves koromig alig voltam lánnyal és volt 1-2 rendszeres fiú szexhaverom. Ku.rva egyszerű - csak szóltam valamelyiküknek, ha kanos voltam, 1-2 napon belül találkoztunk valahol és lerendeztek (én mindig aktív voltam fiúkkal dugásban).

De aztán rájöttem hogy ez hosszú távon nem mehet így tovább. Egyszer majd családot is szerettem volna és abból, ha egy férfibe élvezek, soha nem lesz gyerek. Plusz soha nem voltam szerelmes egy fiúba sem, tényleg csak szexet tudtam velük elképzelni.

Szóval inkább 2-3 év alatt kigyúrtam magam, megtanultam csajozni, elkezdtem adni a viselkedésemre és a külsőmre és inkább a nőkre váltottam. Tök más az, amikor felszedsz egy nőt, akivel mikor megszólítod egyáltalán nem biztos, hogy szex lesz a vége. Nagyobb az izgalom, a kockázat, de valahol sokkal jobb érzés is, hogy te magad hódítottál meg egy nőt, nem pedig 2 perc alatt beszéltél le egy szexet, amire mindketten nagyon vágytok.

A legnehezebb azt volt elfogadni hogy a nők sokszor elutasítanak. Pl. nem mondanád meg hány nővel voltam azóta, de még elképesztően több elutasítást kaptam. Akik férfiak a legtöbb nővel vannak, egyben azok is kapják a legtöbb elutasítást nőktől az életben.

Szóval visszanézve, összességében azt mondom hogy amerre elindultál, az egy hatalmas tévút, amit élvezhetsz egy pár évig maximum, de ez csak egy menekülés most, ahelyett hogy megoldanád a valódi problémádat (azt, hogy nem tudsz csajozni).

2014. jan. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!