Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lehet sikertelenségtől?
Szia!
Igen, ha megvan benned a bi hajlam, akkor sokkal könnyebben elcsábulsz arra, hogy inkább fiúkkal legyél, mintsem hogy tegyél valamit hosszú távon azért, hogy lányokkal lehess.
Én is ilyen voltam: 20 éves koromig csak 2 lánnyal voltam és kicsit mindig tudtam hogy bi vagyok, ezért kipróbáltam fiúval is. Meglepően könnyen ment. Nem kellett hetekig fűzni, mint a barátnőimet a legelső alkalmakkor, hogy lefeküdjünk. Megdumáltuk, aztán szexeltünk. 22-3 éves koromig alig voltam lánnyal és volt 1-2 rendszeres fiú szexhaverom. Ku.rva egyszerű - csak szóltam valamelyiküknek, ha kanos voltam, 1-2 napon belül találkoztunk valahol és lerendeztek (én mindig aktív voltam fiúkkal dugásban).
De aztán rájöttem hogy ez hosszú távon nem mehet így tovább. Egyszer majd családot is szerettem volna és abból, ha egy férfibe élvezek, soha nem lesz gyerek. Plusz soha nem voltam szerelmes egy fiúba sem, tényleg csak szexet tudtam velük elképzelni.
Szóval inkább 2-3 év alatt kigyúrtam magam, megtanultam csajozni, elkezdtem adni a viselkedésemre és a külsőmre és inkább a nőkre váltottam. Tök más az, amikor felszedsz egy nőt, akivel mikor megszólítod egyáltalán nem biztos, hogy szex lesz a vége. Nagyobb az izgalom, a kockázat, de valahol sokkal jobb érzés is, hogy te magad hódítottál meg egy nőt, nem pedig 2 perc alatt beszéltél le egy szexet, amire mindketten nagyon vágytok.
A legnehezebb azt volt elfogadni hogy a nők sokszor elutasítanak. Pl. nem mondanád meg hány nővel voltam azóta, de még elképesztően több elutasítást kaptam. Akik férfiak a legtöbb nővel vannak, egyben azok is kapják a legtöbb elutasítást nőktől az életben.
Szóval visszanézve, összességében azt mondom hogy amerre elindultál, az egy hatalmas tévút, amit élvezhetsz egy pár évig maximum, de ez csak egy menekülés most, ahelyett hogy megoldanád a valódi problémádat (azt, hogy nem tudsz csajozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!