Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vágyaimat kiéljem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vágyaimat kiéljem?

Figyelt kérdés
Tényleg igaz h ha nem élem ki akkor rosszabb lesz? Régóta vonzanak a fiúk, de félek belekezdeni. Főleg, hogy nem vagyok jártas ilyen téren. Kezdő partner érdekelne csak, ha bele csapnék, de lövésem sincs, hol van hasonló srác, így inkább elnyomnám.

2013. dec. 6. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
ha keresel találsz
2013. dec. 6. 23:37
 2/9 A kérdező kommentje:
A hol a nagy feladat ebben. Hisz ha én nem tudom más kezdő se. 2 oldalra felnéztem, de az ott lévők mind tapasztaltnak tűntek. Meg képpel, stb.
2013. dec. 6. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki 1-2 sráccal, de gondosan válaszd meg, hogy kivel. Aztán ha nem tetszett, nyugodtan elfelejtheted egy életre. Ha viszont tetszett, akkor ... :D
2013. dec. 6. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

előbb utóbb valahogy a felszínre fog törni.

ha most van párkapcsolatod lánnyal, akkor inkább maradj hűséges, ha szereted, ha épp facér vagy, akkor meg próbáld ki, és rájössz, hogy bi vagy, vagy teljesen homo, vagy hetero. jobb minél hamarabb rájönnöd

2013. dec. 6. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi, ha nem vagy kapcsolatban, próbáld ki. Lehet ráunsz egy idő után. Szerintem kár lenne kihagyni, még ha átmeneti is, tapasztalat, élmény...
2013. dec. 6. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy valaki a randi.gay.hu-t ajánlotta.

De egy rakás biszex társakereső/szexpartner kereső van, írd be a google-ba, nézelődj. Lehet, hogy el is megy a kedved az egésztől.

2013. dec. 7. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:

hát nemtom

én 13 évesen tudtam hogy a fiúk is vonzanak, de annyira halogattam ezt beismerni magam előtt hogy simán eltelt 24 év, és már semmi esélyem ilyet kipróbálni. meg lehet, hogy most sem akarom, ha belegondolok :)

2013. dec. 7. 01:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben vagyok. Mindig barátnőm volt, abszolút lánnyal tudok pl. érzelmi kapcsolatot elképzelni, de egyszer szívesen kipróbálnám sráccal (csak a testiség érdekel). Igazából fogalmam sincs, hogy tetszene, de egyszer ki akarom próbálni. Abban teljesen biztos vagyok, hogy fiúval maximum a szex jöhet szóba, szóval pl haverkodni vagy különösebben csevegni nem akarnék.
2013. dec. 7. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért jobb, ha két tapasztalatlan????
2013. dec. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!