Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől lehetek majd később bi vagy meleg?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaimmal rendszeresen volt olyan, hogy kb minden fiú elment a WC-re és versenyeztünk ki megy el előbb. De volt h csak megmérte mindenki mekkora, stb. A lényeg, hogy ettől lehet meleg vagy bi hajlamom?2013. nov. 29. 14:56
1/5 anonim válasza:
"bi vagy meleg"
Azt nem tudom, de én nem csináltam ilyet az osztálytársaimmal.... változik a kor.
2/5 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Mi is vertük spanokkal. Sőt méregettük is. Ez a kíváncsiság kamaszkorban megesik. Én azt próbálnám ki milyen ha nekem veri ki egy srác.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor is ok, ha engem ez izgatott? Amúgy a csajokra szoktam gondolni, stb. Csak félek, hogy emiatt később lehet gond. Már érettségiztem, így ez a közeg elhagyott, de érted...
2013. nov. 29. 15:08
5/5 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy "később" ha meleg vagy akkor annak születtél.
Na de..
Ettől szerintem nem kell megijedni nem hiszem hogy meleg lennél, sok kamasz srác csinált már ilyet és mégsem melegek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!