Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös hokizás! Ez tényleg meleg lenne?
figy, próbáld ki webcamerán keresztül, millióan csinálják. Mondjuk hanggal, hogy halljátok és beszélni is tudjatok.
Én egyszer poénból kicsit részegen úgy voltam, hogy próbáljuk ki. Nekikezdtem, nagyon nem gerjedtem rá, de oké, csináljuk végig aztán egy pasi nagyban írogatott amíg ő is csinálta és bekapcsoltam rá a hangot. Ahogy meghallottam az öreg hangját, a nyögéseit és miket mond, úgy ahogy van kiléptem, elment mindentől a kedvem és kikapcsoltam a gépem.
Szóval én megértem, hogy fantáziában az milyen jó, nekem is volt ilyen és biztos volt más srácoknak is, főleg ha nincs csaj és recskából áll az egész nap, de amikor ténylegesen ott van egy másik fazon, az már más tészta. Szóval ne ugorj be egyből a vízbe, próbáld ezt ki, lehet neked bejön. Nekem nagyon nem jött be.
A sok kérdésedre nem tudok válaszolni. A helyzet hozna mindent. Csaj jöhet, de kétlem h lenne erre....
Mi számít kiskorúnak? Nekem 16 felett mindenki felnőtt.
Amúgy jogilag én úgy 14 évre emlékszem. Csajt legalábbis akkortól lehet fűzni:D
"Azt lehet, hogy én simán szexelek te meg csak hokizol?"
Lehet, de akkor már nicns közös hoki:D
Akkor már inkább egy csajt dugjatok ketten.
Mert amúgy tényleg melegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!