Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg fiúk! Esélytelen amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Esélytelen amit keresek?

Figyelt kérdés
Pesti húszaséveiben járó aktív srác vok. Mindig egy MEGBÍZHATÓ és állandó szexhavert keresek, de úgy látom, ölelés, simi, csók és szexhaverság senkinek se ok:( Tehát vagy szex vagy kapcsolat. A kettő közti keverék vhogy nem ok. Ti hogy látjátok? CSAK MELEG és BI srácok írjanak pls.

2013. nov. 24. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Hány milliószor írod még ezt ki?
2013. nov. 24. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így van:( Ne foglalkozz a bunkókkal. Gondolom 1x már kiraktad ezt a kérdést és írt mondjuk neked, de elutasítottad, ami a fenti stílus alapján nem lenne meglepő. Szóval sajnos amit keresel nagyon keverék. Mert vagy ezt vagy azt keres a többség. Amúgy én is aktív vagyok és hasonló dolgokat kerestem sokáig, de azt vettem észre, hogy sokan elkezdek úgy kezelni mintha járnánk...
2013. nov. 24. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Naponta többször is kicsit átfogalmazva ki van írva ez a kérdés :P
2013. nov. 25. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mennék bele nem akarok érzelmileg függni valakitől aki nem akar tovább lépni
2013. nov. 25. 12:09
 5/8 moonlightsentinel ***** válasza:
94%

Igen, esélytelen, max. alkalmikat fogsz így összeszedni.

Ez a szexhaverság dolog nagyon sok embernek vonzó, de sajnos csak a mesékben működik hosszútávon.

Szóval döntsd el, akarj vagy személytelen szexet, ha meg neked az kevés, akkor meg ne legyél gyáva, és ne félj elkötelezni magad. Mert ez nem vezet sehová.

2013. nov. 25. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem ez szimpi,én sem akarok "normális" kapcsolatot,de érzelem menteset sem.

ez a simis,ölelős,csokolós,sexelős történt szimpi.

2013. nov. 25. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a javaslat. :)
2013. nov. 25. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Huh, amit leírtál, pontosan ilyet keresek, szintén 20 év körüli srác személyében! Nagyon érzelmes, csendesebb srác vagyok.
2013. nov. 27. 22:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!