Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két bisex ember között létezhet normális párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Bi pasi vagyok és egyszerűen úgy érzem, lehetetlen ezt megvalósítani lánnyal. Nem akarok és nem is tudok hazudni, hogy hetero vagyok és szeretném megélni a bi vágyaimat is, de nehezen tudom elképzelni, hogy működhet ez párkapcsolatban.2013. nov. 23. 08:51
2/6 anonim válasza:
Létezhet, ha a fejeddel és a szíveddel gondolkozol, nem pedig a farkaddal.
3/6 A kérdező kommentje:
kapcsolatot szeretnék és nem a farkam az első, sőt...
2013. nov. 23. 09:06
4/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem esélytelen. Biztos vok benne, hogy találni olyat aki elfogadja. A kérdés, hogy mennyire kezelhető lelkileg. Én sose mondom el, mert talán így jobb....
5/6 anonim válasza:
Szerintem létezhet, a "biszex" ugyanis nem azt jelenti, h. "félre akarok kúrni", hanem, h.mindkét nem vonzza az illetőt szexuálisan. Az,h.a kapcsolat mennyire nyitott, és fér bele, hogy mással is lefeküdjenek, az kapcsolat és megbeszélés kérdése, de független a nemi orientációtól.
6/6 anonim válasza:
Lehet igen, én is bi vagyok és szoktam olyan srácokat látni az utcán akikkel el tudnék képzelni egy kapcsolatot, de ugyanígy a csajokat is megnézem. Amelyikkel összejön majd azzal szeretnék kapcsolatot. Én fiúk terén meglehetősen válogatósabb vagyok, nekem inkább a lányosabb srácok jönnek be ami valószinű a biszexualitásból adódik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!