Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex a legjobb barátnőm? Mit csináljak?
Én biszex vagyok, de róla soha nem gondoltam volna, én sem közeledtem hozzá úgy, de most vmit megmozgatott bennem.
Kb 1 hete ott aludtam nála, 1 ágyban, és mielőtt elaludtunk volna átölelt, mert azt mondta milyen jó érzés hogy végre van mellette valaki. Aztán elaludt, de közben egyre közelebb jött és a végén teljesen a hátamhoz simult, meg néha megsimogatta a combom, meg a lábát az enyémre rakta, a feje is a nyakam mellett volt.
Meg amúgyis szoktak olyan beszólásai lenni hogy leszbizzünk meg szexeljünk, meg megerőszakollak, de olyankor mindig csak úgy viccelődünk. Múltkor is megdicsérte a fenekemet, meg elég gyakran simogatja a combom belső felét pedig mindig mondom neki hogy ne csinálja, mert akkor reflexszerű érzések törnek rám :D
De ugyanakkor gondolom normális legjobb barátnők között ez az intimitás, de ez az ottalvós eset nagyon meglepett, mert azóta kezdek másképp nézni rá.
Szerintetek biszex? Nemsokára megint nála alszok, szerintetek ha majd megint így rám mászik, lépjek valamit én is? Vagy lehet nincsenekis ilyen hajlamai csak félreértettem?? Mert amúgy neki a pasik jönnek be. De szexuálisan mintha ő is vonzódna hozzám, mert amúgy még sokmindent mesélhetnék ami ilyen "jel" lenne, csak már így is sokat írtam...
18l
Mássz rá te is ;)
Vagy mikor lefeküdtetek "aludni" és nagyon mocorog felét, akkor húzd magadhoz és csókold meg a homlokát majd orrát, majd az arcát és végül az ajakit. Ha nem húzódik el közben Ő is akarja a csókot. Ha elhúzódik nem akar semmit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!