Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok, hol oldjátok meg a talit fiúkkal?
Figyelt kérdés
Hol ismerkedtek? Én nem szívesen adom ki az arc képem, meg helyem se nagyon van, de nagyon régen vágyom srácokra. Azonban ezek mindig gondot okoznak. Mit javasoltok?2013. nov. 4. 09:59
1/8 anonim válasza:
ne légy akkor bisex ennyit bírok mondani kell hely és bizalom hozzá
2/8 anonim válasza:
Hát képet hasznos cserélni, helyet esetleg tud a másik biztosítani, a találkát meg nyilvános helyen a legcélszerűbb megoldani.
3/8 anonim válasza:
Bisex srácok általában fiús pasik, így bárhol lehet találkozni nem lesz gyanús.
Arcképet meg ajánlott cserélni, mert ember nem lesz aki ismeretlenül találkozna veled.
Látszik hogy rohadtul görcsölsz emiatt, tisztázd le magadban..aztán ismerkedj.
4/8 A kérdező kommentje:
Szexelni nem lehet bárhol...
2013. nov. 4. 13:57
5/8 anizotropikus válasza:
Egy szép nagy áruház minden komolyabb településen van.
Ott lehet bárkivel feltűnésmentesen beszélni.
A többi pedig szervezés és felvállalás kérdése.
6/8 anonim válasza:
hát en egyszer egy benzinkutat adtam meg talakozasi helyszinnek ,es a kut wcjeben szexeltunk egy 20 percet ,miuatan vegeztem a suliban
egyszer meg alkalmi dolog adodott egy aruhaz wcjeben :)
7/8 A kérdező kommentje:
A hol ismerkedtél meg úgy értem, hogy honnan ismered? A hol talit meg természetesen a szex részre értem.
2013. nov. 5. 22:00
8/8 anizotropikus válasza:
Ismerkedni?
Például itt a kapott privát levélkében :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!